Eu Si Masina Mea(fara Laude:))

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

poi si tocmai, si yo am aceeasi parere ca aceste chestii le intalnesti pe la masinile de pe la tzara cu tiuning fast &furious si most wanted si need for speed scris pe ele.

vremea lor a trecut de cand a trecut vremea blugilor din talcioc.

yo, "echipam" cu asa ceva dacii prin 1993-1998 cand le puneam si toros-uri cromate pe plafon si capace "nichelate"
    Last edited by DSL; 11 March 2011, 13:14. Reason: Automerged Doublepost
    sigpic
    http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

Originally posted by o8MeLC View Post
      din cate am inteles iti achizitionezi SDTA care va ajuta filtrul filcor. chiar sunt interesat de cum functioneaza si daca se simte o racire a aerului. din presa am inteles ca acest dispozitiv (sdta) a luat atatea medalii nu acel filtru care e un filtru normal.
      Este fix filtrul de aer cu care vine masina din fabrica numai ca nu este pus in carcasa. SDTA este defapt un "cold air intake". Totul ar costa ~60 de lei construit artizanal incluzand elementul de filtrare.

Ce aveai inainte pe masina se numea "hot air intake".

Comment

Originally posted by DSL View Post
        poi si tocmai, si yo am aceeasi parere ca aceste chestii le intalnesti pe la masinile de pe la tzara cu tiuning fast &furious si most wanted si need for speed scris pe ele.

vremea lor a trecut de cand a trecut vremea blugilor din talcioc.

yo, "echipam" cu asa ceva dacii prin 1993-1998 cand le puneam si toros-uri cromate pe plafon si capace "nichelate"
        ...bravo tie,deci erai inainte ca si acum

Cat despre protectiile masinii mele,cu aspect de crom,ce sa zic...au o anumita importanta pentru mine de vreme ce mi-au protejat bara la un accident minor aproape frontal cu alta masina.Cum zic si baietii,mie imi place cum vin si asta e important...
        ...in rest carcotasii sa moara de febra buzelor
        Last edited by viorelu; 5 May 2011, 16:20.

Comment

lume rautacioasa pe aici ;)):P ... nici mie nu mi placeau croamele alea ce i drept . Vioreluu nu ne mai vizitezi pe la stadion?:P sau macar un fotbal mic) Frum masina , ai grija de ea !

Comment

Pfffffffff....de doi ani s-a pus praful pe masina mea Nimic nou la ea...da.fara croame

Comment

Cam asa arata actual...deci nimic nou.Cat de loganclub tot doar pe suporti
              Attached Files

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google