O masina stock,culoare nemetalizata ...
Eu Si Masina Mea(fara Laude:))
Collapse
X
-
...Stickere si suporti LoganClub,ornament esapament...Mizilicuri...
Pleoape in culoare caut da' am vb. Cu CosTin cand o aduce...Si paravanturi eventual...Alte modificari nu ii fac ca nu le gasesc rostul
...aparatorile si protectiile au fost sugestiile celor de la service si am zis de ce nu...sa fie ca nus rele.
Comment
-
Acu' fiecare cu gusturile lui.E adevarat ca nemetalizata e mai pretentioasa mai ales bleumarinul.Se vede orice urmulita.Spre deosebire de metalizate unde praful poate sta in voie(dar si acolo depinde de nuante).
Oricum TWeetYva fi contra,daca aveam metalizata ii placeau nemetalizatele
Si da bleumarinul e printre cele mai frumoase cand e spalata masina...in rest pare o culoare mai degraba comunaLast edited by viorelu; 5 December 2008, 00:09.
Comment
-
Fiecare cu aia a lui...Mie unu imi place culoarea mea super mult...Daca ar fi fost sa cumpar masina probabil ca nu luam rouge de feu..cred ca luam gri comet..Da daca ar fi sa iau acu alta masina culoarea ar fi rouge de feu...Oricum imi place si albastru taulow....&.....slow
Comment
-
Foarte draguta masina, curata, intretinuta e ok!!!
Stai linistit ca nui masin ape lumea asta sa f scpat de ZGARIETURI!!! Nici alea din Showroom nu scapa!!!!
Comment
-
sa o stapanesti sanatos! bravo ptr alegerea Kiss FM-ului, ca varianta de dotari! despre paravanturi poti sa le pui daca nu folosesti geamurile ,iar daca le folosesti eu zic sa zici pas! am si eu tot Kiss si am avut probleme cu paravanturile (imi deplasa geamurile) si le-am scos!
Comment
Comment