sa ne pregatim cu niste pampoane pentru concurs ?)
Masinuta Mea [ Castigator campionat "Cel mai tare sistem audio" 2009]
Collapse
X
-
Cum a decurs treaba la mangalia???
Comment
-
intr-un final am reusit performanta de 141.3 dB la 30hz insa cu usile inchise am scos foarte putin din cauza masinii si a acordajului aferent, respectiv 131 dB
pe muzica a cazut o piesa foarte nasoala care nu m-a avantajat deloc .
am iesit locul 4 .. iar asta din cauza instalarii la care am luat 35 puncte pentru ca nu aveam 2 sigurante prinse iar amplificatorul se misca :P .
puteam lua locul 2 daca aveam instalarea ca si ceilalti (44 puncte).
ca idee... cel de pe locul 3 avea cu 8.7 dB mai putin in medie si cu 9 puncte mai mult la instalare deci am pierdut pentru 0.3 puncte locul 3 iar locul 2 avea cu 1dB mai putin in medie si cu 9 mai mult la instalare ...
in fine, ideea e ca eu m-am dus la concurs SPL cu o incinta facuta pentru a canta, pentru muzica, cu acordaj jos (30hz), pe cand ceilalti aveau numai incinte de SPL , sa bubuie si putini au fost care au trecut peste pragul de 140 dB , si asta la frecvente cu mult peste ce am dat eu , 30hz vs 40hz+ .
si mai e o chestie, eu eram singurul cu masina de tip sedan, toti aveau hatch-uri )), avantaj pentru ei .sigpic
Comment
-
-
merci .
de 2 zile am inceput sa bag bani in masina ca de mult n-am mai bagat .
4 cauciucuri Kumho 185/65/r15 si echilibrat roti - 650ron
dacia oil plus premium 5 si filtru - 100 ron
filtru aer - 50 ron
bujii - 85 ron
ulei cutie - 100 ron
kit distributie - 280 ron
curea striata - 45 ron
galet tensiune - 210 ron
pompa apa - 320 ron
cablu acceleratie - 60 ron
tot maine urmeaza sa fac si 2-3 incinte pt subwoofer . aia veche nu o mai am .Last edited by Pigoo; 12 August 2009, 19:24.sigpic
Comment
-
da, toate piesele sunt de origine, totul a fost facut la reprezentanta din tulcea . manopera a fost gratuita, doar piesele le-am platit .
cu toate ca stiu ca gaseam toate piesele mai ieftin cu cateva sute de ron, dadeam 500 ron pe manopera... si nu beneficiam de o verificare totala a masinii. asa sunt sigur ca nu am nimic defect la masina si nu a mai ramas nimic de schimbat.Last edited by Pigoo; 13 August 2009, 01:54.sigpic
Comment
Comment