permis auto am deabia de 1 an jumate iar pana sa ma apuc de modificari la masina nu eram inscris pe forum . la inceput e mai greu... se incepe de jos , putin cate putin... orice chestie are o evolutie , iar toata evolutia masinii este prezentata aici chiar de la 0 fiindca primul post al meu a fost cel de pe prima pagina unde mi-am prezentat masina si chiar primul sistem modest de pe prima pagina . mai sus am o schema in care este prezentat sistemul audio actual .
Masinuta Mea [ Castigator campionat "Cel mai tare sistem audio" 2009]
Collapse
X
-
nu's prea reusite...dar merg
Comment
-
asa...si un mic filmulet...calitatea nu prea buna dar merge..Attached Files
Comment
-
sistemul audio de pe masina a suferit un upgrade , player nou , Alpine 9815 => 9855 , amplificator nou Audiobahn 4000w@1ohm .
pe viitor mai trag un traseu de alimentare , 1 sau 2 baterii in plus (300A total) si preferabil ar mai fi inca un alternator de 100-200A
si o schema cu sistemul actual .Attached Filessigpic
Comment
-
@Parad0x , difu e 2x2ohm , deci merge si 4 si 1 , amplificatorul are destula putere sa il rupa si in 4ohm , dar l-am legat la 1ohm ... nu stiu de ce , dar ma simt mai impacat cu ideea ca gain-ul e aproape de minim .
@Loganu , ideea asta o am de mult... cam 4-5 luni , dar unde nu sunt bani , sunt multe idei ...sigpic
Comment
Comment