If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Masinuta Mea [ Castigator campionat "Cel mai tare sistem audio" 2009]
pe langa sistemul ce exista, va mai aparea un DD515d4, un alt amplif pt bas si o baterie mai calumea, adica partea de bas va fi formata din :
2x 515d4 + spl dynamics ext2000d, baterie sunlight
va disparea actualul amplif de bass, adica hollywood 3k
eu vreau sa fac mult mai multe cristiane, nu doar atat...si nu as vrea sa ma apuc sa vopsesc barile pentru atat ... ma intelegi tu
ne vedem azi la 16:30
Bv pentru incinta - cred ca au un litraj corespunzator. Spune-mi te rog, daca vrei, ai reusit sau planuiesti sa sigilezi partea din fata a incintei de restul portbagajului?
In rest cred ca suna destul de frumos, sper ca faci un upgrade serios si la partea de medii inalte.
Masina arata foarte bine ... sa ai grija de ea in continuare.
am sigilat-o deja, incinta initial avea marginile pana la fata dar nu puteam sa o bag in masina, am taiat-o si acum am pus-o inapoi. tine mai mult de estetica... oricum basul e peste tot ))))
nu mai fac niciun upgrade, ca sa fac upgrade ar insemna sa investesc cel putin inca 1000$ pe partea de medii inalte.. iar deja ajung la un nivel unde diferenta nu o voi simti pe masura tinand cont de ce muzica ascult.
nu e revopsita, o sa ma intalnesc cu CIC-u sa vedem ce putem sa-i facem sa fie mai prezentabila . are 7cm garda la sol.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment