If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Masinuta Mea [ Castigator campionat "Cel mai tare sistem audio" 2009]
azi am mai lucrat un pic la masina pe partea insonorizarii.
inca nu am terminat, am crezut ca imi ajung 3.5 kg de vopsea inzonorizanta.. dar mai imi trebuie o cutie pentru usa portbagaj si laterale+aripi interior .
in sfarsit am terminat si incinta , specificatiile exacte nu prea le stiu... din cauza ranforsarii(prelungirii portului de pe laterala) care practic lungeste portul ... dar cu programe de simulare a incintei.. ar spune ca nu influenteaza cu nimic.. in cazul asta ar fi 80L si acordajul 33hz, iar cu port prelungit,75L intern si acordaj 30hz .
Foarte tare sistemul...succes in continuare la modificari!
O intrebare am si eu...daca folosesc aluband pentru isonorizare crezi ca e mare diferenta intre el si stp-ul pe care l-ai pus?Nu de alta dar e mult mai ieftin cu aluband...
sincer nu am cum sa iti raspund la intrebarea ta pentru ca nu am folosit aluband.. insa un sfat, ca sa iti usureze treaba.. pe interiorul usilor poti turna vopsea cauciucata insonorizanta (este necesar sa dai usile jos, la fel cum am facut si eu mai sus cu usa portbagajului http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=106 ) , iar pe interiorul usii, sa acoperi gaurile cu aluband .
pe partea de sunet ma opresc aici . daca ascult muzica la maxim.. dupa un minut ma dor timpanele si capul .
urmeaza sa pun ceva arcuri de 3cm, as fi vrut mai mult.. dar nu imi permit strazile din fata casei... si nici garajul , jante si posibil o schimbare pe la faruri, xenon ceva si folii .. cam atat .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment