Masinuta Mea [ Castigator campionat "Cel mai tare sistem audio" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa ne pregatim cu niste pampoane pentru concurs ?)

Comment

• pigoo noutatile

Comment

• dispare si subu ... e slab )
        sigpicMy ride

Comment

• da... 140.1db @ 30hz . .
          mi-am depasit pragul dorit de 135db, tinand cont ca era cel mai jos acordaj dintre toti concurentii, spre mirarea mea am scos si cel mai bun scor din clasa mea, entry 2w .
          sigpic

Comment

• PIGOO esti deosebit si masina la fel
            NUMAI BINE

Comment

• merci , ai fost la mangalia ?
              eu azi ma duc iar , la oficiale sper la un 141 , poate 142 cu noroc
              sigpic

Comment

• Cum a decurs treaba la mangalia???
                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• intr-un final am reusit performanta de 141.3 dB la 30hz insa cu usile inchise am scos foarte putin din cauza masinii si a acordajului aferent, respectiv 131 dB
                  pe muzica a cazut o piesa foarte nasoala care nu m-a avantajat deloc .

am iesit locul 4 .. iar asta din cauza instalarii la care am luat 35 puncte pentru ca nu aveam 2 sigurante prinse iar amplificatorul se misca :P .
                  puteam lua locul 2 daca aveam instalarea ca si ceilalti (44 puncte).
                  ca idee... cel de pe locul 3 avea cu 8.7 dB mai putin in medie si cu 9 puncte mai mult la instalare deci am pierdut pentru 0.3 puncte locul 3 iar locul 2 avea cu 1dB mai putin in medie si cu 9 mai mult la instalare ...

in fine, ideea e ca eu m-am dus la concurs SPL cu o incinta facuta pentru a canta, pentru muzica, cu acordaj jos (30hz), pe cand ceilalti aveau numai incinte de SPL , sa bubuie si putini au fost care au trecut peste pragul de 140 dB , si asta la frecvente cu mult peste ce am dat eu , 30hz vs 40hz+ .
                  si mai e o chestie, eu eram singurul cu masina de tip sedan, toti aveau hatch-uri )), avantaj pentru ei .
                  sigpic

Comment

• lasa pigule ... in sufletul tau tu esti castigatorul ) motiv pentru care azi ne

Comment

• Ati beut mah? V-ati trezit?

Felicitari, domnu'
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• merci .
                        de 2 zile am inceput sa bag bani in masina ca de mult n-am mai bagat .

4 cauciucuri Kumho 185/65/r15 si echilibrat roti - 650ron
                        dacia oil plus premium 5 si filtru - 100 ron
                        filtru aer - 50 ron
                        bujii - 85 ron
                        ulei cutie - 100 ron
                        kit distributie - 280 ron
                        curea striata - 45 ron
                        galet tensiune - 210 ron
                        pompa apa - 320 ron
                        cablu acceleratie - 60 ron

masina merge BRICI, ca noua.

LE: era sa uit ! am vandut amplificatorul crunch de pe fata si maine imi ajunge noul amplif , Digital Designs A1
                        tot maine urmeaza sa fac si 2-3 incinte pt subwoofer . aia veche nu o mai am .
                        Last edited by Pigoo; 12 August 2009, 19:24.
                        sigpic

Comment

• pigooo daca ia nevoie de ajutor ) stii la cine apelezi...eu aduc carnea pentru gratar...

Comment

• Pigoo,piesele sunt luate din reprezentanta?nu de alta dar mi se par piperate...
                            sigpic

Comment

• da si mie destul de piperate preturile, oricum felicitari pentru concurs, timpita forma de judecare, eu dadeam premiu lu ala la care avea cei mai multi decibeli !!! RESPECT !!!!
                              sigpic
                              The MVP

Comment

• da, toate piesele sunt de origine, totul a fost facut la reprezentanta din tulcea . manopera a fost gratuita, doar piesele le-am platit .
                                cu toate ca stiu ca gaseam toate piesele mai ieftin cu cateva sute de ron, dadeam 500 ron pe manopera... si nu beneficiam de o verificare totala a masinii. asa sunt sigur ca nu am nimic defect la masina si nu a mai ramas nimic de schimbat.
                                Last edited by Pigoo; 13 August 2009, 01:54.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google