Va salut pe toti cu stima si respect ! Am deschis acest thread deoarece as vrea sa ma interesez mult mai bine inainte de a incepe sa investesc in masinuta mea ! Am primit-o de la mama initial si a fost schimbata cu prima mea masina (un opel) fiind putin trist datorita despartirii de prima masina. Am ajuns sa tin si la masinuta asta si as vrea sa "o fac a mea" . In logan club nu m-am inscris decat acum recent si mi-ar placea daca as fi primit in acest forum cu bratele deschise, sa am cu cine vorbi.
Ce ma intereseaza acuma este sa imi spuneti ce parere/pareri aveti legate de schimbarea sau tunarea farurilor la logan (Avantaje, dezavantaje, deiferenta dintre cele cu 2 lupe si cele cu 1 lupa montat custom pe far original ). As vrea sa imi fac aceasta modificare la faruri (lupa xenon cu angel eyes) si as vrea sa stiu care e cea mai buna variante (calitate/pret). Multumesc din suflet anticipat!
Ce ma intereseaza acuma este sa imi spuneti ce parere/pareri aveti legate de schimbarea sau tunarea farurilor la logan (Avantaje, dezavantaje, deiferenta dintre cele cu 2 lupe si cele cu 1 lupa montat custom pe far original ). As vrea sa imi fac aceasta modificare la faruri (lupa xenon cu angel eyes) si as vrea sa stiu care e cea mai buna variante (calitate/pret). Multumesc din suflet anticipat!
Comment