Un nou inceput b 11 ydl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am spalato unpik si ia-m pus pleoapele si eleronu momentan urmeaza tobele si inca ceva
    Attached Files

Comment

am spalato unpik si ia-m pus pleoapele si eleronu momentan urmeaza tobele si inca cev

am spalato unpik si ia-m pus pleoapele si eleronu momentan urmeaza tobele si inca ceva
      Attached Files

Comment

Mane , ai dat un ban pe faruri si acuma ce faci ???Nu vad eu bine sau ala e AUTOCOLANT.
        Ai avut masina lovita in fata ca vad bara aia din spate indoita si se vede cam...
        In spate ce sa zic seamana cu barile de BMW de fata ai decupat din una daia , adevarat???
        sigpic

Comment

Originally posted by lucio19
          si i-am pus eleronu
          Arata mai bine inainte masina, dupa ce i-ai pus eleronul, prefer sa nu ma pronunt...
          Last edited by andrei; 24 June 2007, 22:42.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

mie nu imi place, dar daca tie iti place so folosesti sanatos si sa te bucuri de ea
            toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

wow...dupa parera mea...mai bine te lipsesti de "pleoapele" alea...si mai ales de bara fatza...e URATA frate...(din punctul meu de vedere)....

Comment

Mie imi place doar partea din fata a masinii. Spoilerul fata daca era fara prelungirile alea de jos era f bine. Dar e ok, mie imi place si asa ca arata super-agresiv din fata. Si spatele e ok, dar scapa de eleronul ala pe care tocmai l-ai pus pentru ca nu ai performante apropiate de Formula1 )
                In rest, s-o stapanesti sanatos!
                sigpic

Comment

Mie imi place modelul acela de eleron... si pe Logan
                  se potriveste la un tuning agresiv ...
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ioi man!! mai niste stickere cu "INSURANCE BY MAFIA" si te-ai aranjat
                    nu-mi dau eu bine seama din poze sau cauciucurile nu au suferit modificari deloc?
                    la cit de agresiv arata, cauciucele strica. un minus ar mai fi lipsa tobelor, 2 gauri masive si atit.
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Sincer mie unu nu-mi place.Dar na gusturile nu se discuta.Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.Numai bine
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Colegule, nu te supara, dar bodykitu e un kici total> Acum, nu ca a mea ar fi ceva nemaipomenit, dar ti-ai batut joc de masina. Mai bine stok, decat cu bari din astea!

Comment

eleronu
                          Merge si la intins rufele la uscat?
                          numar secundele

Comment

cam urata masina, fara suparare, eleronu ala si gaura mare din fata ii strica imaginea de tot.
                            Plecat departe

Comment

Masina asta nu e modificata, e mutilata! No offence!

Comment

Inca ceva ala....Tare sunt curios. Eleron d'ala nu mi-as pune dar omul face ce vrea cu masina lui. Si daca vrei sa o si vinzi, vezi ca nu mai scoti banii investiti in giugele...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google