am spalato unpik si ia-m pus pleoapele si eleronu momentan urmeaza tobele si inca ceva
Un nou inceput b 11 ydl
Collapse
X
-
am spalato unpik si ia-m pus pleoapele si eleronu momentan urmeaza tobele si inca cev
am spalato unpik si ia-m pus pleoapele si eleronu momentan urmeaza tobele si inca cevaAttached Files
Comment
-
Mane , ai dat un ban pe faruri si acuma ce faci ???Nu vad eu bine sau ala e AUTOCOLANT.
Ai avut masina lovita in fata ca vad bara aia din spate indoita si se vede cam...
In spate ce sa zic seamana cu barile de BMW de fata ai decupat din una daia , adevarat???sigpic
Comment
-
Originally posted by lucio19si i-am pus eleronuLast edited by andrei; 24 June 2007, 22:42.
Comment
-
Mie imi place doar partea din fata a masinii. Spoilerul fata daca era fara prelungirile alea de jos era f bine. Dar e ok, mie imi place si asa ca arata super-agresiv din fata. Si spatele e ok, dar scapa de eleronul ala pe care tocmai l-ai pus pentru ca nu ai performante apropiate de Formula1)
In rest, s-o stapanesti sanatos!sigpic
Comment
-
Mie imi place modelul acela de eleron... si pe Logan
se potriveste la un tuning agresiv ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ioi man!! mai niste stickere cu "INSURANCE BY MAFIA" si te-ai aranjat
nu-mi dau eu bine seama din poze sau cauciucurile nu au suferit modificari deloc?
la cit de agresiv arata, cauciucele strica. un minus ar mai fi lipsa tobelor, 2 gauri masive si atit.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Sincer mie unu nu-mi place.Dar na gusturile nu se discuta.Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by lucio19am spalato unpik si ia-m pus pleoapele si eleronu momentan urmeaza tobele si inca ceva
Comment
Comment