Dupa ce ca are si asa spatele enorm,eleronul ala........... nu stiu ce sa zic,spor la treaba si multi km.fara probleme.
Un nou inceput b 11 ydl
Collapse
X
-
sa vedeti ce mindru e omul de masina lui... aaa pardon, de avion... LASER frate. Jante de 15" (cele mai ieftine MAK-uri), tona de fibra, eleronul de F16 Fighter Jet, si esti idol de Afumati.
Nici nu-si mai incape in piele amicul nostru, il claxonezi pe la semafor, il saluti si nici nu te baga in seama.
Fratelo, n-ar strica sa pui mina pe gramatica limbii romane, te faci de risul curcilor.
Comment
-
Originally posted by dsignsa vedeti ce mindru e omul de masina lui... aaa pardon, de avion... LASER frate. Jante de 15" (cele mai ieftine MAK-uri), tona de fibra, eleronul de F16 Fighter Jet, si esti idol de Afumati
Originally posted by dsignNici nu-si mai incape in piele amicul nostru, il claxonezi pe la semafor, il saluti si nici nu te baga in seama.
PS: sa ai noroc de ea lucio...de doi lei :p
Comment
-
unui salut ii raspunzi cu acelasi salut, este o regula de bun simt care se aplica printre oameni.
Despre jante : unei incercari de tuning agresiv ca cel prezentat aici, de prietenul lucio i s-ar fi potrivit niste roti mai mari. Daca urmaresti un "trend" (sau incerci sa...) comandindu-ti bare unicat pentru pretioasa masina, eu zic ca poti face un efort sa cumperi niste roti care sa se potriveasca cu aspectul masiv si agresiv rezultat in urma acestor modificari. Fara roti frumoase, masina arata ca un carucior de butelii si e pacat, pentru ca cineva a muncit la fibra aia. Numai cita munca depui pentru finisare, nu mai spun pentru restul.
Eu de exemplu, nu sunt mindru tare de masina mea. Este masina mea, ma serveste cind vreau sa ma deplasez din punctul A in punctul B. Pasiunea pentru raliuri ma indreapta catre anumite tendinte. Acum poti spune draga mishule, ca eu sunt prost? Adica o multime din onorabilii membri ai acestui forum (inclusiv Lucio) si-au lasat masinile pe mina unui prost?
Un om se poate mindri cu educatia rafinata pe care a primit-o de la apropiatii sai, se poate mindri cu rezultate educative deosebite, cu rezultate profesionale de mare valoare, cu cea mai buna ciorba de burta din zona, etc. In cazul unor chestii discutabile te mindresti doar dupa ce primesti o suita de aprecieri, premii, diplome.
Comment
-
si DA, trebuie sa fii tare prost sa te mindresti cu o troaca din care cazi la prima groapa... Bineinteles, nu e cazul lui Lucio aici, ca masinuta e buna saraca... Daca va spune ceva cuvintul RICE, ca tot va pricepeti multi la tuning, atunci aceasta este caracterizarea mea pt masina lui Lucio. Si asta datorita eleronului si jantelor.
In rest, remorca de fibra pusa pe masina nici nu ma incalzeste nici nu ma raceste.
Este interesanta totusi ideea cu cele 2 suporturi de proiectoare, atentie insa ca nu mai e voie (conform legii) sa mergi cu proiectoarele aprinse decit atunci cind situatia o cere (ceata, ploaie, ninsoare, etc) Pozitionarea acestor suporturi (alinierea lor) nu este cea mai fericita, dar merge si asa.
La spate nu mai comentez ca ma apuca burta cind vad aripa aia de Top Drifter acolo
Succese depline frate Lucio. (Am eu acasa o carte de gramatica de clasa a7a daca te intereseaza - gratis o dau)
Comment
-
Originally posted by dsignAm eu acasa o carte de gramatica de clasa a7a daca te intereseaza - gratis o dau
Comment
-
Eu m-am oferit cu ce am, ca doar n-o sa ma duc la Librarie sa-i cumpar eu cartea mult visata... Acum daca va oferiti si voi, cred ca lucio nu se va supara, ii vor ramine bani pentru a-si repara neonul albastru de pe eleron. AAA, nu stiati? Eleronul minune are neon albastru pe toata lungimea lui. SWEET
Comment
-
-
cred ca v-ati facut cu toti o parere gresita despre acest logan sau ma rog....cat timp a fost facut de proprietar cu stilul sau propriu si mai ales cand il vezi alergand pe sosele impunator si modificat aproape in totalitate numai zici ce nasol e ..... acum e la moda sa iti tunezi masina dar nu trebuie sa ii critici pe altii..... parerea mea este ca masina arata chiar mai bine in realitate (si nu este produsul finit) decat in poze mai ales k o vad aproape zilnic in spatele blocului ...... lucio19 in fata ta imi dau jos palaria .... bvCan't touch this !
Comment
-
frumos zis dj_ionutz. asta ma gindeam si eu, pozele facute nu favorizeaza masina si modificarile facute.
vorbesti te rog cu lucio19 sa posteze un set mai nou de poze?
sint convins ca unii care au criticat pe aici isi vor schimba parerea.
sa ne dea si un istoric cu detaliile cu ce-a schimbat, ce a pus. ultima data a ramas la pusul de tobe. chiar vreau sa vad cum arata acum cu tobele! si mai ales cum se aude :d
masina arata foarte agresiv dar era cam neterminata, asta atrage critici.
putini de pe acest forum au curajul sa modifice asa radical un golan, eu fiind unul din ei.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
ms mult baieti dar incepand de sap viitoare o sa bag niste poze acum este in lucru ii modific total aspectul ii pun kitu de la pilot Extreme -Line si va promit ca o sa bag nu stiu cat dureaza 1 sap 2 maxim sa vedem rezultatul fiind vorba o vopsesc inca o data tot albastruLast edited by Cristi_Xp; 19 September 2007, 19:34.
Comment
Comment