Un nou inceput b 11 ydl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frate este prea mare prea inalt nu stiu mergea unul mic mai bine
    nu stiu asteptam poze cu ea intr-o parte sau mai departe
    bai nu stiu ce sa zic plus ca oricand poate sa il smulga din portbagaj

oricum mi se pare prea mare parerea mea

nu mai posta consecutiv. foloseste "edit" button! Today, 18:27, Today, 18:45, Today, 18:48, Today, 19:49. ai warn!
    Last edited by crististreulea; 1 October 2007, 22:01.
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

• pleoapele arata putin ciudat asa mari, dar avind in vedere ca ai xenon si nu le acoperi deloc, e ok.
      body kitt-ul de la pilot vine muuult mai bine fata de ce ai avut! BRAVO! chiar imi place.
      iar eleronul pe cit e el de mare, mie mi se pare bestial amu! se potriveste cu body kitt-ul de la pilot!
      ce-a mai agresiva masina de pe acest forum, ma contrazice cineva? acel eleron se potriveste si se completeaza perfect la agresivitatea pe care o dau spoilerele.
      amu da, din spate arata binee... ai tobe si nu doar gauri. de la mine.
      cred ca restul la care nu le plac eleronul, au uitat ca se jucau NFS most wanted, carbon... si isi puneau spoilere mari pe masina... nu-i asai?? indubitabil...
      Last edited by crististreulea; 1 October 2007, 21:45.
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• laser nenica!!! o tona de fibra care arata intr-un mare fel. Mie unul imi este greata de treaba asta... Neaparat fa-i ceva cu rotile alea, ca altfel ai dat banii pe fibra si vopsea...

Iar eleronul ala... isi face toti banii cind intinzi rufele pe el la uscat, altfel...
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• mda vezi cristi o alta parere lagat de eleron asta este

dar nu mai zic nimic
          "cromul este placerea mea"
          "cui nu-i place , valea"

Comment

• Pt @desing in privinta rotilor : o sa le schimb dar momentan astept buget " si ..pentru kit mie unu imi place ...sunt pareri de rau & pareri de bine :La unii le place la altii nu le place ..la fel si gustu la imbracaminte fiecare k cel doare..
            Pt cristi sa sti k ai dreptate eleronul nu pare prea mare, si oricum ii sta bine si cu el dar sar putea sa-l schimb cu cel de la pilot "cel din fibra " sau sa-l las tot pe asta sa vad ..ca mai am ceva d facut la ea.
            vreau niste pareri pt niste jante care sa-r potrivi la kit ..ms
            sap asta atasez si niste flanse la roti deoarece am pus pasajele si sunt rotile inauntru
            inca o poza.uitasem de ea.

ai reusit 4 posturi in 5 minute, BRAVO! nu mai posta consecutiv, ai edit!
            Attached Files
            Last edited by crististreulea; 2 October 2007, 23:28.

Comment

• Nici la al treilea kit scos de pilot nu au umblat si ei la calitate , si sa le faca sa se potriveasca , daca de nou sta asa.... in timp cat se mai lasa e ......
              1 acolo e spatiu egal.....
              2 spatiu snaga dreapta nu e egal
              3 bara vine peste far , sai mi se pare mie iluzie optica ....
              Attached Files
              sigpic

Comment

• iti zik eu k in realitate s vede altfel alea sunt mici detalii care le-ai zis tu dar ti-am spus in realitate s vede altfel si oricum p nici o masina in romania in afara d bmw sau porsche nu o sa cada ceva calumea

Comment

• Nu vreau sa fac reclama dar trebuie sa ii arat ca se poate si mult mai bine....
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• nu pot sa zic ca nu arata bine eu sincer sunt cat d cat multumit stiu ca se putea si mai mult iti dai seama baieti de la prostreet au facut oricum o treaba buna ! este excelent dar si mult munca + si cei de la pitesti pot face daca sta d ea
                    Last edited by crististreulea; 2 October 2007, 23:32.

Comment

• Am vrut doar sa iti arat ca se poate si pe Logan mai bine , nu neaparat bmw.
                      La jante uitate la OZ aveau niste oferte misto , dar sa fie neaparat pe 17 , da suspensie nu-ti mai pui
                      Last edited by crististreulea; 2 October 2007, 23:32.
                      sigpic

Comment

• o sa urmeze si arcurile si suspensia am vazut ceva la oz

Comment

• Originally posted by lucio19
                          o sa urmeze si arcurile si suspensia am vazut ceva la oz
                          asta da imbunatatire,astea ar trebui toti sa le ia prima oara in calcul,apoi restul muzica,folii sau alte minuni.
                          Last edited by crististreulea; 2 October 2007, 23:33.

Comment

• cum vi s pare

jante Oz-canova
                            Attached Files

Comment

• tot jante oZ
                              Attached Files

Comment

• frumos....imi place, eleronul putea sa fie mai mic .....da nah

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google