Originally posted by D-FENS
de ce vere sa ma linistesc? crezi ca sunt nelinistit? e masina lui, face ce vrea cu ea...
Cit despre mine, aceasta masina imi violeaza ochiul intr-un mod barbar (sper sa nu se supere fratele lucio pe mine, dar asa le spun eu, direct):
- ploapele sunt excesiv de mari - ar merge acolo facut ceva la capota, ca se poate face cu bani putinei avind in vedere costul fibrei...
- grila dintre faruri se vrea a fi ceva asemanator cu grila de megane II, insa este total nereusita incercarea
- inca o data aduc in vedere faptul ca daca vrei o masina aparte, ii pui mai intii roti si suspensii, si de abia dupa aia o incarci cu fibre. In momentul de fata, masina lui lucio va fi exact ca cea a lui GGD, o barca de fibra (nu va purtea sa-si puna suspensie sport)
O nota destul de buna pt finisare, desi nu cred ca e munca celor de la Pilot.
Imi place cum arata partea de spate si pragurile, desi nu sunt o realizare majora in domeniul designului. Se vede ca designerul celor de la Pilot a desenat pina acum lanuri de porumb, este paralel cu designul auto.
Mult succes frate lucio si ai grija cum iti alegi rotile. Iti recomand roti cu ET mai mic decit combinatie de roti+flanse. Prezoane de calitate gasesti la Nicu.
Comment