Un nou inceput b 11 ydl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-FENS
    sper ca s-a linistit dsign

de ce vere sa ma linistesc? crezi ca sunt nelinistit? e masina lui, face ce vrea cu ea...

Cit despre mine, aceasta masina imi violeaza ochiul intr-un mod barbar (sper sa nu se supere fratele lucio pe mine, dar asa le spun eu, direct):

- ploapele sunt excesiv de mari - ar merge acolo facut ceva la capota, ca se poate face cu bani putinei avind in vedere costul fibrei...
    - grila dintre faruri se vrea a fi ceva asemanator cu grila de megane II, insa este total nereusita incercarea
    - inca o data aduc in vedere faptul ca daca vrei o masina aparte, ii pui mai intii roti si suspensii, si de abia dupa aia o incarci cu fibre. In momentul de fata, masina lui lucio va fi exact ca cea a lui GGD, o barca de fibra (nu va purtea sa-si puna suspensie sport)

O nota destul de buna pt finisare, desi nu cred ca e munca celor de la Pilot.
    Imi place cum arata partea de spate si pragurile, desi nu sunt o realizare majora in domeniul designului. Se vede ca designerul celor de la Pilot a desenat pina acum lanuri de porumb, este paralel cu designul auto.

Mult succes frate lucio si ai grija cum iti alegi rotile. Iti recomand roti cu ET mai mic decit combinatie de roti+flanse. Prezoane de calitate gasesti la Nicu.
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Frumos! Gentile neaparat mai mari.

Comment

• disgn cand zici ca imi pui un bec puternic la plafoniera

Comment

• mai una peste alta este frumoasa si in interior ceva?
          "cromul este placerea mea"
          "cui nu-i place , valea"

Comment

• lasa becu', ia suspensia, rotile, dupa aia becu'
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• lucio pe la motor nu ai umblat ? e stock? :d
              Can't touch this !

Comment

• arata super masina.....

Comment

• acum vreau sa umblu la motor filtru sport + chip

Comment

• dupa ce umbli la motor (era si cazul), vrem film!!!
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Originally posted by lucio19
                      acum vreau sa umblu la motor filtru sport + chip
                      vreau sa vad si eu ce filtru pui si cum il montezi ca vreau sa te urmez si eu
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

• o sa dureze ceva k nu am inca banii dar imi pun

Comment

• hai ca esti tare de tot ,ai bagat atatia bani in spoilere siin alte chestii si nu mai ai de un filtru ,gata s-a terminat sacul=)

oricum sa-mi spui si mie cand il montezi ca vrea sa-l vad montat
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

• nu da am si alte planuri vreau jantele + anvelope Si filtru e vreo 100 E si ala !da intai chipu!

Comment

• m`ai uimit ... frumoasa masina ai grija de ea
                              frate..cand i`am dat a2-a ..si am pus`o de`a latu ...Drift nu alta !!!

Comment

• lucio te-am vazut in seara asta la eroii revolutiei erai paralel cu omv-u...ti-ai pus ceasuri cu plasma? :d
                                Can't touch this !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google