El se refera ca la 10 ani cat are masina, nu mai merita investit in ea, si probabil zice ca sa mergi cu ea pana pica de tot...in vederea achizitionarii alteia, si este poate undeva logic...daca ai bani de alta.
Dacia "Golan" 1.4 Preference
Collapse
X
-
Originally posted by Cezar View PostTaie-i arcurile, intoarce-i jantele, pune nike si manele! Esti zeu!
Originally posted by ir.alexandru View PostSunt masini mult mai vechi de 10 ani in care s-au investit bani si intrec chiar si unele noi din ziua de azi . Bun venit pe forum si spor la tunarit. Parerea mea este sa incepi cu aspectul dupa cu mecanica ( daca nu apare vro defectiune mecanica sa trebuiasca sa umbli la ea )
Comment
-
Bine ai venit printre noi Loganistii
Multa bafta in obtinerea permisului Si cum spuneau colegii mai sus fara emotii pentru ca nu sunt bune ) (experienta proprie)
Revenind la bolizii nostri iti urez multi km fara incidente si spor la modificari
Comment
-
-
Luni incep scoala de soferi Sper ca totul sa mearga ceas,si sa ma vad cu permis vara asta
O poza cu motorasul:Attached Files
Comment
-
Nu am mai postat de ceva timp...cam asa arata masina in momentul de fata,dupa o baita, si dupa ce i-am schimbat 2 capace de la roti (45 lei capacul).O sa scap si de husa aia oribila de pe volan,cat de curand...
In alta dezordine de idei,am avut prima ora de condus (m-am descurcat ok,instructorul a fost multumit-credea ca am mai condus inainte,dar in realitate era prima data la volanul unei masini ).Astazi am avut a 2-a ora,dar sincer am cam dat cu bata in balta si am fost jalnic la propriu...asta m-a cam demoralizat,dar maine sper sa-mi revin,si sa acord mai multa atentie
Comment
Comment