Vorbeste cel care merge cu 4 proiectoare aprinse simultan.
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Si dupa aia stau sa curat injectoare cu solutie de curatat ca si uleiul ala prea mult nu face bine ancraseaza injectoarele crede-ma.
E bine sa ii pui un DOP nu mai mult de ulei la 60 L de motorina si as cam la 1 an.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Duminica seara masinuta a mai facut 1 000 km astfel a ajuns la varsta de 70 000 km in 4 ani si 2 luni.Attached Filessigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
-
O sa fie si mai mult Dani.
Astazi dupa 4 ani de existenta motorul a primit si el o spalare asa cum trebuie.
Am dat jos si capitonajul capotei si m-am ingrozit ca era neagra capota nu alba.
A iesit super bine.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
La spalatorie l-ai spalat sau manual cu solutii dedicate?Tre sa ii dau si eu o spalare la al meu ca e cam mizerie de cand am avut motorul desfacut dar astept sa vina caldura.Pe frigurile astea imi e sa nu ramana apa pe undeva si sa inghete p-acolo.
Comment
-
Motorul a fost spalat de un coleg de munca care stie ceea ce face si pe unde sa puna jetul si pe unde nu.
Nu stiu exact ce a facut ca nu am stat langa el.
Cert este dupa ce la spalat la suflat bine cu aer apoi a stat in garaj pana la finalul programului.
Recomandat este sa nu spalati motorul mai ales la spalatorii pentru ca cei de acolo nu stiu exact cum si ce sa protejeze.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
asa e trebuie sa mergi la cineva care stie,si eu am masina de 3 ani si 9 luni si am 95,000km dar nici o data nu l-am spalat decat l-am sters cu carpa pe aici colo pe unde am ajuns cu mana,ma bate gandul sa il spal dar trebuie sa caut unu care stie la mine in zona sunt numai amatorii nici masina nu ti-o spala bine dar mai ales motorul.
Comment
Comment