bun asa, in sfarsit arata cum trebuie, cu suspensia e mica problema, citez Joker "' CAM INALTA"...D
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
sper sa nu te superi , niste sugestiiAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
@ToranagaSama : Multumesc nenea arata acceptabil.
@PrEsTiGe : Multumesc. O data mai de mult erau la fel dar cu timpul lupele s-au dus si trebuiesc schimbate dar asta cand or sa fie fonduri.
@Laurentiu M. : Mersi Laur si tie la fel.
@Tudor : Nu am de ce sa ma supar. E o idee buna asta. Poate o sa o pun in aplicare ca nu arata rau.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
in sfarsit a "inviat" Alba ca Zapada
Comment
-
felicitari SDP-ule...
arata loganul foarte frumos ... felicitari
Comment
-
@Mario Popa : Gata tati azi s-a montat si suspensia.
@sKyb0y : Multumesc ! Inca nu este gata da sper cat de curand sa fie finalizat si fie asa cum vreau eu.
Azi am montat amortizoare Bilstein B4 cu arcuri H&R noi, flanse de amortizor noi, rulmenti flanse noi, si protectii praf noi.
Ca impresie masina a coborat destul pentru ca a trebuit sa o scor cu cricul de pe elevator.
Suspensia noua este mai rigida decat cea stock dar nu afecteaza foarte mult confortul si sunt surprins de treaba asta pentru ca inainte am avut tot H&R dar cu amortizoare stok de fabrica pe ulei si era un pic mai rigida decat acum.
Pe curbe sta mult mai bine decat suspesisa stock a masinii.
Maine o sa revin si cu poze de ansamblu ale masinii.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
cum este noua suspensie cand treci peste linia de tramvai ?
Comment
Comment