Asa am zis si eu doar un pic afumatre nu negre (cum este modelul de la cele clare )
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by B-53-SDP View PostStopurile mele se vad ok atat ziua cat si noaptea tocmai de aia se fac cu lac si vopsea neagra pusa in lac pentru ca lacul fiind transparent nu estompeaza lumina data de bec
Lacul ala e degeaba pus acolo, tot ingreuneaza vizibilitatea.
Treaba ta, siguranta ta, noi n-avem ce sa-ti facem.
Comment
-
Andrei ? Dar de stopurile mele ce zici ?
lam rugat pe tip si a dat o singura mana pe ele, si se vad foarte bine nu ai cum sa zici ca nu si plus de asta eu zic ca au iesit si binisor in general cu vopsea + lac chiar daca dsign are o problema grava cu ele si cu folia pe geamuri
Comment
-
Tobele is betoooooooon, pune si tu un film sa le auzim ca vreau sa o schimb si eu ca m-am saturat de a mea
Comment
-
Arata super si tips-ul
Zici k e toba , Succes in continuare !
Comment
-
Cateva chestii de efect la masina: jante ,suspensie/arcuri ,folie ,eventual schimbat oglinzile cu cele de prestige sau vopsirea celor actuale. Fara jante calumea nu prea arata deloc a F1 team si parca is cam multe actibilde.Cu capace arata ca un taxiu.Last edited by blaze2k; 7 September 2008, 20:44.
Comment
Comment