Al 2-lea model am in plan sa mi-l cumpar. Ar arata frumos cu Wolfrace-urile alea.
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
a am uitat ale mele sunt pe 15
ma gandeam si eu sa mi iau albe dar ajung cam rar pe la spalatorie si oricum se murdaresc rau
oricum sunt rezistente asta am probat pe propria piele mai multe hartoape luate ca traim in pestera.....
oricum acu ce ai alege spor la tunarit si sa ne vedem la polivalenta sper sa ajung si eu pt prima oara spre rusinea mea....
Comment
-
mama ce urata e masina fara jante pe 17,alea pe 15 e urate (ca sunt sub 50) noroc ca sunt albe si se asorteaza cu masina,skandal sa al decolantezi daca vine cu janta mai mica de 16,spor la tunareala SDP-ule,eu ce ti-as ciordi de pe masina sunt farurili ;)sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Comment
-
-
Deci sa elucidam misterul creat de colegul nostru @Dsign caruia ii multumesc inca o data pentru ajutor.
Azi am achizitionat jante + anvelope.
Jante: Wolfrace Pro-Lite White/Red ring 6.5x15" ; ET 35 ; 4x100/108
Anvelope: Marangoni Zeta Linea 195/50/R15.
@B~06~BAC: Nu mi-a intrat la apa dar il invidiez pentru numarul cu literele departate.
@vallio: Arata da se poate intotdeauna si mai bine. Stiu ca arata cam aiurea cu jantele astea.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
Comment