In primul rand vreau sa ii multumesc colegului @Thejock3r pentru minunatele poze facute masinii mele ce sa mai au iesit de nici nu am cuvinte sa spun cat de tari sunt si in al doilea rand lu` @dada pentru ca le-a pus pe ride.
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
suuuper tarii pozele si masina bineinteles ... de unde ai luat aeratoarele ? ...vreau sa imi iau si eu dar pe albastru mai inchis
Comment
-
cu placere sedepisto sa dai si tu o bere ca la cate poze am pus aici le`am si pierdut numarul.
@Jokere: nu am vrut sa fac publice toate pozele, am vrut sa il las sa fiarba in suc propriu, si m`am gandit ca o sa le postezi tu...asa ca ajutorsigpic
Comment
-
Va multumesc mult pentru parerile de bine pe care le aveti despre masina or sa mai vina mici imbunatatiri dar toate la timnpul lor.
Aeratoarele sunt luate din Vitan. Alt albastru nu exista si eu vreau unul mai deschis si o sa recurg la metoda vopsirii sa vedem ce iese.
Vreau sa le fac acelasi bleu ca dungile de pe masina.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Stopurile sunt facute la nene in Bucuresti si sunt schimbate doar geamurile.
A scos geamurile normale si a facut alte geanuri pe care le-a lipit pe stop.
La becul de pozitie si frana a lipit o bucata de plastic rosu transparent pentru cabecuri rosii cu 2 faze nu se gasesc.
Toata afacerea m-a costat 200 ronsigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
ce zici de culoarea asta la bord? i am facut azi prietenei pe sandero si arata super tare..e perlataAttached Filessigpic
Comment
-
ce planuri de viitor ai ? masina pare completa ;;)
Comment
Comment