multi km nenea sa ai grija de ea
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu stiu daca e sau nu deranjant pentru ca eu m-am obisnuit cu ea si nu mi se pare deranjanta acum nu stiu probabil pentru cineva care nu are este.
Pentru mine nu in oras mai ales nu iar in afara noaptea dau lumina la bord mai slaba si gata se rezolva.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Revizia de 60 000 km a fost facuta fara probleme.
Pompa de apa nu curgea dar preventiv am schimbat-o si in felul asta am schimbat si lichidul de racire.
Rola de la distributie era pe duca, deci nu degeaba recomanda probucatorul schimbarea distributiei la 60 000 km sau 4 ani.
Am schimbat si uleiul la cutie, cutia este JR3 si intra 2,8 L de ulei si se simte ca l-am schimbat pentru ca intra mai usor acum in viteze.
Asa ca eu am scapat pentru urmatorii 60 000 km sau 4 ani.
Recomand cu caldura tuturor schimbul distributiei asa cum scrie la carte si daca cineva are nevoie am un mecanic super bun care lucreaza bine in primul rand, curat in al doilea rand si fara greseala.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
doar 260.000km? am vazut un 1,5 65 cp cu 360.000 si arata ok ...
multi km inainte si fara probleme ! ...imi place cum este ingrijita masina
Comment
-
am admirat si eu masina intr-adevar...frumoasa alba ca zapada ...pacat ca era murdara
Comment
-
Cred ca o bara spate de Ph2 cu catadioctri albi ar completa-o la perfectie. Asa imi place si mie fara fibra pe ea. Ne asemanam. Yo negru, tu alb.
Comment
-
DSL-ule mai ai mult pana departe, sa mor daca vad asemanarea..si are fibra la bad boy si la grila :P
eu zic ca ar merga mai frumos cum i ai aratat lu mihai de la ghetto, cu difuzoru ala integrat..bara de ph2 arata bn, da la evacuarea aia cu doua iesiri nu prea imi arata frumos
SDP-ule, e sabotaj undeva, ca veneam rau din urma cu modficarile, da nu e de munca pe nicaieri sa fac banisigpic
Comment
-
Bara spate de PH2 nu o sa fie deloc, in schimb sunt alte schimbari exterioare care asteapta bani sa fie puse in practica
Si fie vorba intre noi, bara de PH2 e mult mai "feminina" decat cea de acum si nu se potriveste cu agresivitatea pe care a adoptat`o in fata cu acel bad boy lasat mult. Eu cam asa vadsigpic
Comment
Comment