La cat a asteptat de ce sa se grabeasca acum ?? Hai ca arata bine, usor cu finisarea si vopsirea ca sa iasa bine, le pui anul asta sau in primavara ?
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Si niste poze facute acum pe lumina cu bara fata.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
-
@Alin0007: Stai linistit ca nu da nimeni cu pietre este parerea ta si e normal sa nu placa la toata lumea.
@aleXpeed: Asa sper si eu.
@ynp_46: Momentan nu dar cand o vand fac licitatie ca toata lumea vrea bara aia si o ia ala care da mai mult.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Ciprian, te apreciez, faci numai lucruri faine, masina ta incanta retina.
Singurul lucru unde parca as avea ceva de obiectat sunt rotile, din punctul meu de vedere parca i-ar trebui o alta dimensiune. Un 16, un 17.....Stiu ca este o investitie costitsitoare, stiu ca ai mai avut 17, dar poate mai incerci.
Felicitari pt tot ceea ce faci! E bine si mai cred ca multi ar avea de invatat de la tine!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
@BeYh3m : Saptamana viitoare ma ocup de masina dadei si apoi o sa ma ocup si de a mea. Sper ca pana la sfarsitul lunii septembrie sa fie gata.
@retro 590 : Si eu sper sa iasa ceva frumos, multumesc de incurajare.
@Mishu : Arata bine si mie imi place si sper sa arate si mai bine cu tot kit-ul pus pe masina.
@Eu4yas : Ma bucur ca iti place. In legatura cu jantele nu o sa le schimb momentan dar oricum si daca le schimb tot 15" imi iau. Eu vreau sa fie cat mai joasa ca asa imi place cum arata si jantele pe 17" o inalta un pic. Nu stiu daca altii au de invatat de la mine sau eu de altii dar incerc sa fac din masina ceva frumos sper sa imi reuseasca.Last edited by B-53-SDP; 28 August 2011, 01:47.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
am "finisat-o" cat de cat si am mai facut si inca o idee pentru bara ,sper sa nu te superi..Attached Files
Comment
Comment