nu pes trung se face..pe freza...
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
exact de problema cu gaurile la fuzeta ,m-am lovit eu cand am pus amortizoarele de clio RS pe clio al meu. una din gauri nu venea , plus ca mi s-a parut ca daca modific doar una din gauri se schimba unghiul de cadere al rotilor . asa ca , am taiat urechile amortizoarelor originale care erau IDENTICe , le-am suprapus cu cele ale noilor amortizoare am montat fuzetele am strans suruburile si le-am dat cordon de sudura de jur -imprejur iar apoi le-am scos . singura diferenta e ca acum am pus suruburi unpic mai lungi . ca sa prinda piulita toata pe filet.
Comment
-
-
Si ca sa fie treaba treaba in seara asta am reusit sa mai ating inca 1 000 km cu utilajul meu agricol.
Maine ma duc sa ii pun si eu anvelopele de iarna ca asta e treaba de la 1 noiebrie trebuie.Attached Filessigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Azi am montat si eu rotile de iarna si i-am facut si o baita mica ca era murdara si nu imi placea.Attached Filessigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Frumoasa mai e, ii sta super bine cu acest kit de la Zender.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Comment