Eu i-as face o spalare cu un ulei mai prost si solutie dedicata... Ai fi surprins cat ajuta. Stii unde sa intrebi de treburile astea
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Am un fiat doblo la munca,i-am facut schimbu de ulei ,si dupa 1000 km zici ca nu este schimbat ) e negruuuuuuuuuuuuuu
Comment
-
Da intr-adevar si eu am ramas uimit dupa o zi sa vad ca uleiul deja are culoarea schimbata. Are cineva o explicatie pentru asta ??? sa stapanesti sanatos xenonul. Se vede ...zda ...sigpic
Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.
Comment
-
Deci dupa ce am mers weekendul acesta pe timp de noapte pe langa Alba ca Zapada pot spune ca xenoanele alea fac toti bani . Se vad super bine pe masinuta iar in mers e o placere sa iti lumineze calea. Asa ca SDP-ul unii e invidiosi ca nu au asa ceva ( sa ne aducem aminte de ametitu ala care nu stia pe ce banda sau pe ce sosea vrea sa mearga prin campina) si sa te bucuri de proiectoare.
Ce imi pare rau e ca azi nu am mai apucat sa le vad si pe ceata cat de bine isi fac treaba dar nu e timpul pierdut.
Comment
-
-
Comment