Intr-adevar, tamburii nu sunt un lucru cu care ne putem mandri, dar culoarea este placuta si te asigur ca nu se vor vedea rau avand in vedere modelul de jante pe care il ai! Spor la treaba!
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ce vopsea ai folosit?e ceva special pentru etrieri/tamburi?Spor la treaba in continuare!
Comment
-
ar da bine daca ai rezolva cu luftul asta sa fie partea dreapta ca partea stanga incercutaAttached Files
Comment
-
ceva de genu , nu ? dar exista o problema, stopul e putin mai jos ca aripa si va mai exista un mic luft acolo pt ca in poza e prinsa doar la mijloc , am mai pus un surub exact pe capat si sa remediat luftul dar nu am poze cu bara prinsa total, va fac maine catevaAttached FilesLast edited by hmv86; 6 May 2012, 21:16.
Comment
-
Originally posted by dias02 View Postar da bine daca ai rezolva cu luftul asta sa fie partea dreapta ca partea stanga incercuta
Comment
-
Am vopsit si tamburii pentru ca arata aiurea din punctul meu de vedere sa vopsesc numai etrierii.
Maine o sa pun jantele de vara pe spate si o sa fac poze eu zic ca o sa arate foarte bine.
Vopseaua a fost la spray cumparata din targ. Am folosit intai un spray cu vopsea alba si apoi am dat acest albastru florescent cica. Nu este vopsea speciala de tamburi/etrieri.
O sa rezolv si problema cu luftul acela pentru ca si pe mine ma dispera.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Originally posted by B-53-SDP View PostAm vopsit si tamburii pentru ca arata aiurea din punctul meu de vedere sa vopsesc numai etrierii.
Maine o sa pun jantele de vara pe spate si o sa fac poze eu zic ca o sa arate foarte bine.
Vopseaua a fost la spray cumparata din targ. Am folosit intai un spray cu vopsea alba si apoi am dat acest albastru florescent cica. Nu este vopsea speciala de tamburi/etrieri.
O sa rezolv si problema cu luftul acela pentru ca si pe mine ma dispera.
Setul contine Vopsea+ intaritor si Spray degresare.
Se merita din plin deoarece vopseaua este spaciala (rezistenta la temperaturi) , se aplica cu pensula si te rog sa ma crezi ca faci 3-4 masini cu un set.
Am cumparat impreuna cu un prieten si am vopsit 8 etrieri pana acum in 2 starturi si tot a mi ramas pentru 2 masini.
Ca sa-ti faci o idee cu 2 lingurite dai 2 maini pe 1 etrier si la mine la My Ride poti sa vezi cum iese.
Stima.
real power..... diesel power by
Comment
-
Si pozele cu jantele pe masina.
Ieri am dat si etrierii jos pentru ai vopsi si cu ocazia asta schimb si lichidul de frana si placutele care erau aproape la fier.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
Comment