Foarte misto.Hai primavara mai repede
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
marfa rau masina!te vad mai in fiecare seara pe aici prin cartier(vitan-dristor)superba!sa-ti povestesc ceva de ras:cand am vazut prima data masina(in service la pantilimon)am stat vreo 20min sa ma benoclez a ea!este superba!felicitari!!!"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
Pe dreapta nu imi pun pentru ca mai mult ca sigur nu va scoate egal pe amandoua.
Nu e vb. de bani costa 100 si ceva de lei dar am zis motivul.
Am mai vazut evacuare dubla pe diesel si nu dadea egal pe ambele si se vedea aiure.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Posttoata lumea asteapta jantele D apoi sa ne vezi..senzatie majora..la 40 km/h bling blinggg"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Pai ce sa te astepte un talon mic la cauciuc de 45 un pic mai rigida si trebuie sa mergi cu ea mai cu grija.
Sa nu tai cauciucu, sa nu ii faci galme si sa nu spargi/deformezi jantele.
Si masina o sa traga un pic mai greu.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
salutare imi place masina te ca este facuta cu gust si destul de simpla daca ii mai pui un set de jenti eu zic ca nu mai ce sa ii mai faci bafta in continuare
Comment
-
Bulan..si Ciprian (SDP) asteapta cu nerabdare ,cred , sa-si puna jantele Le are deja cumparate si...sunt si pe 17" Le poti vedea pe paginile anterioare;)sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment