imi place masina nu stiu daca ti-am spus la fel si eu stau cu jantele si astept primavara
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Am mai spus si o mai spun va multumesc si ma bucur ca va place sper ca si urmatoarele modificari sa fie la fel de reusite.
Inca nu sunt dar curand or sa fie. Si bineinteles ca o sa pun si poze.
Pacat ca e vremea asta cum e si nu am mai spalat-o si nici curat nu am mai facut in ea ca inghetam si ma cam enerveaza chestia astasigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
foarte frumoasa masina ta...grila fata si capota spate e belea .si ornamentul de la toba .o fac belea plus ca o ingrijesti foarte bn ,si asta conteaza foarte mult.vezi ca arcurile de la eibach leam dat jos dupa o luna.....spor la treaba si multi km fara incidente...sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
sal boss.am primit mesajul de la tine.eu o sa vin la craiova pe 15 .poate ne intalnim acolo si-ti dau o streasina .e 1 mil ,este din fibra.daca nu vii poate i-o dau lu cata(andreea13)pt ca el o sa vina.daca vrei vb pe mes:id ag80bik[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
Comment