Cu jantele astea chiar ai desavarsit o opera de arta. Cum spuneau si colegii mei mai sus, chiar ai gusturi. O masina simpla si foarte frumoasa in acelasi timp.
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
@andreea13: Sapca e la vopsit cand o sa fie gata o sa fie pusa pe masina si evident poze aici.
@florin_dnf: Asa cum am spus si mai sus nu imi pun praguri. M-am gandit si la varianta cu lipitu da trebuie facut frumos cu chit de fibra dupa aia vopsit ca sa iasa treaba buna.
Poate o sa ii pun si praguri da ma mai gandesc.
Oricum imi place cum arata si fara praguri.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
tu stii boss-ule....eu leam lipit cu silicon transparent sanitar ..si au 3 ani de zile si nu au nimic..dar inainte punei niste colant pe praguri ca atunci cand le dai jos ramane silicon si desfaci colantul si vopseaua e ca noua....dar eu tiam zi talica sti i daca vrei sai pui sau nu...oricum cu jantele alea ai sta bn si fara daar de ar da si mai bn cu praguri...sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Recunosc ca ma gandisem la silicon dar la treaba cu autocolantul chiar nu m-am gandit.
E o idee foarte buna pentru cei care vor sa puna praguri fara suruburi si dupa ce se plictisesc de ele sa le dea jos fara urme.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
Comment