Frumoasa masina, totusi mie nu-mi plac stopurile,dar daca tie iti place....nu conteaza parerea altora....bafta in continuare la modificari!
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by B-53-SDP View PostCromul acela va disparea pentru ca o sa se schimbe bara.
Comment
-
Treaba cu stopurile asta este unora le plac altora nu. Oricum ii apreciez pe cei care au spus ca nu le plac, ii apreciez si am tot respectul pentru ei ca sunt sinceri.
Bara va fi una de MCV da doar grila de la radiator adica aceea unde este emblema care este taiata si pusa plasa in locul ei.
Cea dintre proiectoare va fi cea originala. Si va fi vopsita la fel ca cea de acum adica integral alba.
Si curand vor fi pe masina si niste oglinzi de prestige ca si mie imi plac mult.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Multumesc tuturor pentru aprecieri.
Stopurile nu sunt omologate da sincer nici nu stiu ce omologare ar trebui atata timp cat frana si pozitia se vad rosu semnalul galben si ceata rosie.
Acum stiu ca daca ma duc la ITP cu ea asa nu trec ca nu sunt stopuri omologate da mai am un rand si le schimb la ITP
Interiorul este alb perlat (plasticaraia) si pe scaune am maieuri albastre care trebuie schimbate ca sau cam nasolit.
Gasiti la inceput niste poze cu interiorul si o sa pun si niste poze mai noi cu interiorul.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Da intradevar nu ar avea ce sa comenteze dar la ei daca se poate sa fie mai ceva decat vine din fabrica nu ar fi rau.
De exemplu daca te prind cu jante mai mari decat in talon sau alta dimensiune a anvelopelor nu e bine nu conteaza ca poate asta iti imbunatateste tinuta de drum sau imbunatateste franarea conteaza ?sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Salut Ciprian si sarumana de pont. Ghici ce ?!?!? Nea Cosica mi-a refacut stopul si sunt haaaaaaaaaaaaaaaaaapy !!!! Merci mult de ajutor, raman dator.
Comment
Comment