are si ea un rol, nu?...ca si tobele pentru tuning sunt asa bombate...nu sunt sigur,poate ma insel...dar ma gand la noxele de poluare. daia zic ca finala are si ea rol de a filtra.
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Altii au trasee, galerii, tobe sport, catalizatoare scoase si tu ii spui de toba?
Comment
-
@aleXpeed: Se aude ceva mai usor ca RZZ-ul. Stopurile le mai schimb si eu intre ele ca
sa nu fie chiar asa de plictisitoare masina si sa aibe mereu o schimbare in
bine sau in rau.
@laur200445: Pai trebuie sa schimb mereu ceva la masina ca altfel nu ma simt eu bine.
@bidepa: Toba nu are rol decat sa amortizeze zgomotul si atat nu filtreaza altceva.
Daca masina da cu fum da si cu toba si fara toba.
Legal nu este ca face mai mult zgomot da sincer nu imi fac probleme de
chestia asta pentru ca asta am si urmarit.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
felicitari SDP`ule pentru prima ta proba de indemanare, te`ai descurcat tare bine. prima oara e cam greu, dupa care devine placere
am pus si poze sa vada lumea ca te`ai dat cu 16V
oricum distractia a fost maximasigpic
Comment
-
Asta seara SDP-ul a primit alta culoare a ceasurilor de bord adica albastru cu banda de leduri albastre si cu dimer adica pot sa fie aprinse doar acele de la ceasuri sau si cadranele si o vitrina de Prestige.
Multumesc inca o data colegilor nostri @Dsign si @Soran niste baieti de nota 10.
Si o rugaminte nu ma intrebati de pret daca vreti luati legatura cu ei.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
@`dada: Alearga mult mai bine cu luminile albastre in bord.
@MVP :Mersi frumos
@alex.dica91: Nu o confunzi ea e cea de la Marcu's.
@onnu_SBL: Promit sa fac si un filmulet cu evacuarea. Catalizatorul nu stiu inca daca o
sa-l scot ma mai gandesc.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
Comment