ce bine arata felicitari proprietarului
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Multumesc tuturor pentru aprecieri si urari ma bucur ca va place.
Pozele au fost facute in mai multe locatii dar si la zoo. @andrei_mircea stiu ca am promis ca mergem la o sedinta foto dar abia am avut timp de asta.
Cine vrea sa ma voteze sa ma voteze eu nu spun nimanui sa ma voteze pe mine.
@cos_min_i: Te-am ajutat cum am putut oricum nu a fost mare lucru ce am facut.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
foarte frumoase au iesit pozele si ma bucur ca muncasi pasiunea ta sunt apreciate(si cat suflet pui mereu cand faci ceva la masina)
intr`adevar pozele au fost facute in mare graba in trei locatii diferite intr`un timp extrem de scurt
@cosmin chiar nu am nici un cuvant de spus, eu imi dau cu parerea si il sustin...atata totsigpic
Comment
-
-
-
imi place , mai ales ca e alba culoarea perfecta pt logan imi place si interiorul asa am am si eu si cred ca ai avea nevoie de nishte jante sa o faci raliu
scuze nu am abservat ca ai modificato intre timp eu am vazut primele poze , eram capiat . Imi place mult cum ai facuto mai ales dungile pe albastru ii sta nemaipomenit . ce sa mai felicitari pt ce ai putut sa realizezi dintr-un logan
cum ai reushit sa faci stopurile albe si sa cobori capota ?STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
-
poze
si aici arata super, se vede si antena de la statie care o ai in dotare si in sedinta fof nu ai expus-o
arata-ne si interior, ziua, noaptea sa vedem luminitzeeeeee!Attached Fileslipsa text
Comment
-
cu placere SDP`ule. daca nu precizai la ce te`am ajutat ma simteam ca dacia asistenta
@bleizer: pozele au fost facute pentru campionatul "best Exterior...". deci antena nu prea ar avea ce sa caute la acea categorie ca face parte din dotarile interioare, iar poze cu luminitele din interior nici atata. poate cu alta ocazie si la o alta sedinta fotosigpic
Comment
Comment