Multumesc pentru raspuns , voi incerca la acea adresa.
Laureate 1.2 16v
Collapse
X
-
Am niste probleme cu plafoniera , in sensul ca am momente aleatorii cand plafoniera este complet moarta si nu stiu de la ce a inceput acest fenomen sa se manifeste !!Siguranta pare ok , la instalatia electrica nu s-a intervenit in vreun fel.
Spre exemplu azi am dat sa aprind plafoniera si nu a functionat.Am pus contactul am scos cheia si surpriza a inceput sa-mi functioneze...WTF!
Cumva UCH-ul poate oprii alimentarea plafonierei in anumite conditii ?sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Dacă stai cu o ușă deschisă după un timp uch intră în sleep, plafoniera fiind moartă inclusiv pe direct. Se reactivează la închiderea/deschiderea unei uși sau la cheie în contact pe ACC.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Ciudat pentru ca eu am stat in masina cu toate usile inchise cand m-am trezit ca plafoniera este moarta dar stiu ca am actionat incuierea usilor din interior , posibil si de aici sa fi intrat uch-ul in sleep ?sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Azi am constatat ca mi s-a ars un bec H4 /faza scurta kaput (Philips Vision Plus pus de aprox 1.2 ani ).
Ce imi recomandati intre Osram H4 Night Breaker Unlimited,Philips H4 White Vision si Philips H4 Extreme Vision ?sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Osram la orice ora. ÃŽncearcă o clasa mai jos din ce ai enumerat si o sa reziste mai mult. Deși cred ca o sa încerc night breaker iarna asta. Am Silvestar 2.0 si sunt mulțumit. Am avut Philips extreme mega ultra , scumpe si cam atât pentru ce oferă.
Sent using Tapatalk
Comment
-
Sa stergem praful pe aici.
O mica plimbare pe la Lacul Sarat , am pus cateva poze cu agregatul care sapt. trecuta a primit un schimb de ulei + schimbat filtru de ulei/aer/habitaclu.
La filtru de habitaclu am luat tot OEM cu carbon dar ghinion, la montare am reusit sa rup rama de jos , un plastic ordinar.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Salut ! Felicitari pentru modul in care intretii masina. Intotdeauna am fost de parere -probabil si datorita profesiei- ca nivelul de civilizatie este reflectat si de nivelul de curatenie.
..Ai pus -intre timp...- pasla de antifonare pe peretele antifoc si/sau capota motor ? Daca da, cu ce rezultate ? Multumesc.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Inca n-am pus "blana" de diesel nici "perete de foc" , tot sunt in cautari .
Filtru de polen mai nou vad ca vine acum cu carbon si pentru L1(ma refer la cel de origine) , cand sa-l montez s-a rupt, dammit! 50 de lei s-au dus pe apa! Asta e.
Masina a fost spalata wk trecut, s-a pastrat binisor cu toate ca n-am garaj. Rulaj , undeva pe la 55.000 km.Last edited by prometheus; 28 January 2017, 20:06.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
Comment