If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am trecut la "adidasi"
Deja gumele de vara au 5 ani si simt asta la rulaj , o data cu trecerea timpului le simt mai tari (stiu ca sunt de vara) dar totusi , timpul si-a cam pus amprenta pe ele , vizual arata bine.
Arata bine masina....eu am tinut anvelopele de vara aproape 6 ani...pana am dat-o dar chiar si atunci aratau bine, chiar i-am zis viitorului proprietar sa mai mearga linistit cu ele...dar sa se si gandeasca sa le schimbe in viitorul apropiat.
Imi place parcarea din zona lacului pentru ca e ceva mai linisitita , cel putin in perioada asta de primavara , ca vara n-ai loc sa arunci un ac in parcarea aia !!
Danke pentru aprecieri ! rezista binisor baba
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Imi place parcarea din zona lacului pentru ca e ceva mai linisitita si mai retrasa , cel putin in perioada asta de primavara , ca vara n-ai loc sa arunci un ac in parcarea aia !!
Danke pentru aprecieri ! rezista binisor baba
Chiar asta vroiam sa zic...deci pe la vara nu mai bagi poze...asteptam pana la toamna nu?
Salut ! Felicitari pentru modul in care intretii masina. Intotdeauna am fost de parere -probabil si datorita profesiei- ca nivelul de civilizatie este reflectat si de nivelul de curatenie.
..Ai pus -intre timp...- pasla de antifonare pe peretele antifoc si/sau capota motor ? Daca da, cu ce rezultate ? Multumesc.
Le-am pus pe ambele pasle vara trecuta. Zgomotul s-a redus simtitor in masina la 130 km/h se poate vorbi in masina, fara sa tipi. Merita cu prisosinta cele doua.
Am descoperit din nou rugina pe muchia unde vine chederul situat pe marginea carenajelor de plastic ce ascunde vasul de la spalatorul de parbriz + acel motoras care actioneaza stergatoarele.
Am demontat carenajele + scos acel vas (in stanga lui acolo unde intra in acea "scobitura" cat si pe unde se scurge apa la acea supapa , suprinzator dupa 5 ani n-am gasit mizerie mare doar putin praf si cateva insecte decedate).
Rugina desi in cantitate mica am gasit pe muchie doar in zona busonului de umplere cu lichid de parbriz dar am hotarat sa vopsesc toata "sandramaua" , oricum locul este mascat de acel cheder baban , am vopsit de doua ori cu timpii de asteptare de riguare. Acum pot sa stau relax , sper sa tina "reparatia/carpeala" macar 2 ani si dupa vad eu ...
Ma oftic ca am pe vopsea acel efect de "panza de paianjen" , nu trebuia sa ma duc la spalatorii automate si nici la cele care vin si sterg doreii cu carpe pline de nisip...asta e , oricum am descoperit in Braila un Self washing si de atunci numai acolo ma vezi c-o spal, cum vreau eu , cu carpele mele.
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Stai linistit ca nu se zgarie vopseaua doar in spalatorie, se zgarie si de la praf si in mers, iti faci griji inutile. Logan 2 rugineste dupa cateva luni de la achizitie, asta e viata mere inainte.
Ai dreptate , insa cel mai important tine de cum o speli si cum o usuci de apa.
Per total arata ok si tabla si vopseaua , insa am si eu mici "imperfectiuni" acumulate in timp ca de , astea sunt drumurile pe care le avem.
Am aripa din dreapta fata flambata , in poze nu se vede insa un ochi experimentat o vede imediat ca e "in valuri" - de aproape se poate repera destul de usor , s-a flambat din vina mea (am vrut sa dau cu spatele , spre norocul meu osia din spate a trecut fara probleme insa cand s-a ajuns la rotile din fata a dat cu virgula) , n-am vazut o canalizare fara capac(era "ascunsa" de iarba inalta + umbra copacilor m-a pacalit si am luat-o) masina intrand cu roata dreapta in ea + pragul a avut si el putin de suferit (muchia s-a indoit putin insa nu este ceva grav) am dat cu vopsea la vremea respectiva si vad ca rezista si acum! . Pe viitor vreau sa schimb aripa cu una de origine (aripa nevopsita este undeva pe la 300 de lei).
Pe haion am o "gropita" facuta de nu stiu ce , picat dintr-un copac in mers , vopseaua nu a fost afectata asa ca inca nu ma ocup de ea.
Mici "chestii" care vreau sa le rezolv , usor usor va arata perfect pentru gustul meu.
M-a rugat sa-i fac cateva poze imediat dupa ce a iesit de la dus.....n-am refuzat!
Am facut poze si la toba, arata foarte bine pe interior la aprx. 56k si asa am avut-o de cand am ridicat masina de la dealer , impecabila.(toba originala).
O alta sesiune de poze.
Capacele de la roti m-au cam lasat, nu stiu ce s-a intamplat dar dupa iarna care a fost a cam sarit vopseaua de pe ele , cam ciudat.(Cred c-am exagerat cu spalatul, mai ales iarna )
La capace cam atat e durata lor de viata. O vecina are un Sandero contemporan cu Loganul tau si s-au exfoliat la fel, chiar daca merge foarte rar la spalatorie. Nu stiu daca mai merg facute, eu am vazut capace originale la 60 de ron bucata.
Jantele ruginite le poti cosmetiza rapid cu un spray negru la 10 ron.
Imediat ce se usuca masina dupa spalat, le dai un strat si peste 15 min inca un strat. Nu e obligatoriu sa dai cu peria de sarma. La mine au tinut foarte bine asa cu vopsea la spray.
In rest arata excelent masina. Pot sa zic ca albul de la Loganul tau a rezistat mai bine decat albul de la opelul meu.
Mi se pare totusi foarte ciudat , cum de s-a exfoliat asa deodata! adica 4 sezoane geroase au fost tipla , absolut nici un milimetru de exfoliere si acum dupa ultima iarna parca sunt alte capace.
O sa incerc sa le revopsesc dar nu cred ca se merita , cumpar alte capace aftermarket care sa nu arate totusi ca luate din targ si asta e .
In legatura cu rugina de pe jante , vreau sa fac treaba buna , le dau jos de pe masina , scot gumele si le vopsesc integral la pistol .
Intradevar arata binisor vopseaua mai ales ca este cea originala (spoilerul din spate face exceptie), vreau sa cumpar o ceara buna solida ca sa pot proteja cum trebuie albul asta nemetalizat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment