Salutare tuturor! Astazi am decis sa va prezint masina familiei.
Dacia Logan 1.6 MPI, versiune ABS Plus - Preference, an fabricatie 2007, luna mai.
Imbunatatiri si schimbari aduse masinii:
- Computer de bord
- Remapare ECU
- Radio CD player + boxe Sony Xplod
- Jante aliaj cu sigle originale Renault
- Becuri xenon in proiectoarele de ceata
- Pozitii faruri cu leduri SMD, culoare alb rece
- Stergator Bosch cu lama din fibra de carbon parte sofer
- Oglinzi manuale de Logan MCV
- Statie CB
- Sigla inox cromat Renault pe bara fata
- Benzi inox cromat la geamurile laterale
- Contactori aprindere plafoniera pentru usile spate
- Duze spalare parbriz de Logan 2
- Inele aeratoare cromate de Logan 2
- Clapete usi interior cromate
- Suport numar Renault pe bara fata
Si alte maruntisuri, de exemplu izolarea cablurilor din compartimentul motor cu tub de plastic negru pe unde nu avea pus din fabrica.
Urmeaza multe alte imbunatatiri si schimbari pentru aceasta masina.
In cei 8 ani si 39000 km nu s-a defectat absolut nimic la masina (inafara de cablul de acceleratie care aproape s-a rupt pe la 38000 km si l-am schmbat cu unul de origine) pentru ca a stat in mare parte a timpului in garaj si s-a mers cu ea pe distante mici.
Consumabilele au fost schimbate la timp, in cei 8 ani s-au facut 3 schimburi de ulei (primul schimb am pus ulei Elf excellium nf 5-W40, si celelalte doua schmburi am pus Castrol magnatec 10-W40) si 3 schimburi de filtre de ulei si aer de origine.
Pe anul acesta am sa ma ocup mai mult de ea, urmatoarea imbunatatire pe care o voi face masinii in curand este montarea de AC. La toamna voi schimba in service distributia, pompa de apa si lichidul de frana + placutele de frana.
Primele doua poze au fost facute cand era masina noua si celelalte trei poze au fost facute anul trecut.
Dacia Logan 1.6 MPI, versiune ABS Plus - Preference, an fabricatie 2007, luna mai.
Imbunatatiri si schimbari aduse masinii:
- Computer de bord
- Remapare ECU
- Radio CD player + boxe Sony Xplod
- Jante aliaj cu sigle originale Renault
- Becuri xenon in proiectoarele de ceata
- Pozitii faruri cu leduri SMD, culoare alb rece
- Stergator Bosch cu lama din fibra de carbon parte sofer
- Oglinzi manuale de Logan MCV
- Statie CB
- Sigla inox cromat Renault pe bara fata
- Benzi inox cromat la geamurile laterale
- Contactori aprindere plafoniera pentru usile spate
- Duze spalare parbriz de Logan 2
- Inele aeratoare cromate de Logan 2
- Clapete usi interior cromate
- Suport numar Renault pe bara fata
Si alte maruntisuri, de exemplu izolarea cablurilor din compartimentul motor cu tub de plastic negru pe unde nu avea pus din fabrica.
Urmeaza multe alte imbunatatiri si schimbari pentru aceasta masina.
In cei 8 ani si 39000 km nu s-a defectat absolut nimic la masina (inafara de cablul de acceleratie care aproape s-a rupt pe la 38000 km si l-am schmbat cu unul de origine) pentru ca a stat in mare parte a timpului in garaj si s-a mers cu ea pe distante mici.
Consumabilele au fost schimbate la timp, in cei 8 ani s-au facut 3 schimburi de ulei (primul schimb am pus ulei Elf excellium nf 5-W40, si celelalte doua schmburi am pus Castrol magnatec 10-W40) si 3 schimburi de filtre de ulei si aer de origine.
Pe anul acesta am sa ma ocup mai mult de ea, urmatoarea imbunatatire pe care o voi face masinii in curand este montarea de AC. La toamna voi schimba in service distributia, pompa de apa si lichidul de frana + placutele de frana.
Primele doua poze au fost facute cand era masina noua si celelalte trei poze au fost facute anul trecut.
Comment