Ai pus abs?
Laureat 1.6 16v Albastru Mineral (phase Deux)
Collapse
X
-
In loc de MP3 player sau vopsea metalizata mai bine alegeai airbagurile laterale.
Comment
-
E optiunea fiecaruia sa-si puna ce vrea pe masina, nimic mai adevarat.
Insa cum acesta este un FORUM, fiecare isi expune parerea.
Andrei este adeptul sigurantei intai de toate ( ca multi altii, inclusiv eu).
Proprietarul se pare ca a vrut mp3 si vopsea. Felicitari dansului.
Insa sunt oameni care considera ca airbagurile laterale in detrimentul vopselei metalice, e alegerea cea buna. Sunt si altii ce considera opusul.
Felicitari pt versiune si motorizare.
Comment
-
Originally posted by alex86 View PostSa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme. De ce nu ai pus si airbaguri laterale?Originally posted by andrei View PostIn loc de MP3 player sau vopsea metalizata mai bine alegeai airbagurile laterale.
Comment
-
Eu din ce am citit am vazut ca airbagurile laterale nu au un rol fff important in caz de accident lateral. Cele cortina sunt foarte eficiente intr-adevar, dar nu se pune problema de asa ceva la o Dacie prea curand .
Oricum, sper ca macar abs ai. Apropo, legat de treaba asta, cei de la dacia au scos acum cateva luni un comunicat ca abs-ul o sa fie standard bla bla. Pai odata cu noile echipari de pe Logan Ph2 va garantez eu ca o sa apara mult mai multe masini fara abs decat pana acum.Vor fi multi care vor prefera un motor mai puternic, o culoare metalizata in detrimentul abs-ului .Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Sa fim sinceri TRAIM IN ROMANIA si mai mult de jumatate o sa-si cumpere Logan fara ABS si chiar fara AC. Tata nici ars nu ar fi vrut AC insa statul l-a obligat prin programul RABLA si acum mama mama ce se bucura ca l-a dotat cu aer mai ales vara.1.6 MPi Icy White
Comment
-
ABS am, cum ziceam, tot ce se putea pune pe laureat inafara de airbaguri laterale si geamuri spate.
Nu zic ca nu reprezinta un + de siguranta airbagurile laterale, dar eu nu-l consider suficient de major incat sa-si merite banii, pentru mine cred ca e suficient cel frontal, sper sa nu fie nevoie nici de ala
va multumesc pentru reply-uri si o sa revin cu poze
later edit
PS: ce-am observat, o diferenta de spatiu intre partea stanga si partea dreapta la grila cromata din fata, in partea stanga e mai aproape de capota, in dreapta mai departe, se poate observa in poza. (pss: poza e facut la 2 minute dupa ce am luat masina de la dealer)Last edited by Cosco; 18 September 2008, 01:38.
Comment
-
A mea probabil o avea ceva mici defecte , dar nu le-am putut observa . Masina arata atat de bineeee VA DORESC SI VOUA una. Ca dotari in afara de ABS+EBD+AFU nu am mai pus nimic , am primit presurile cauciucate si aparatori noroi de la ei Nu mai trebuie nimic pe masina .1.6 MPi Icy White
Comment
-
Noua tapiterie arata foarte bine, dar se murdareste repede, am masina de vinerea trecuta si mi se pare ca e jegoasa de tot ( are o pata de noroi de ~ 1 cm pe plafon, si in spate ceva parca ar fi arsa pe o arie de ~10 cm diametru ) , trebuie sa o duc la chimice.. Cat de volan.. Nu am incercat sa-l modific, e asa cum l-am luat.
Comment
-
poze noi
Dupa cum am promis, azi am dus-o la spalatorie si am pozat-oAttached Files- Image083.jpg (225.4 KB, 151 views)
- Image084.jpg (229.9 KB, 155 views)
- Image085.jpg (113.6 KB, 144 views)
- Image086.jpg (222.9 KB, 132 views)
- Image090.jpg (134.9 KB, 154 views)
- Image091.jpg (99.2 KB, 116 views)
- Image094.jpg (217.4 KB, 99 views)
- Image095.jpg (138.1 KB, 106 views)
- Image097.jpg (194.2 KB, 78 views)
- Image108.jpg (150.5 KB, 75 views)
- Image100.jpg (208.3 KB, 68 views)
- Image101.jpg (187.3 KB, 114 views)
- Image102.jpg (200.1 KB, 97 views)