Salut, aceasta este mergatoare mea:
2005, Ambition (full option), 86CP, 92 000km (nu stiu cat sunt de reali, masina a fost cumparata cand avea vreo 60 000 si recent la o mica revizie mi s-a spus ca trebuie sa schimb sabotii si cilindrii de frana alaturi de rulmentii pe spate pe care i-am inlocuit deja dar sper sa fi fost vorba doar de un sofer destul de nervos ptr ca sabotii ar trebui sa tina peste 100 mii)
Oricum, doresc sa fac pe viitor urmatoarele upgrade-uri:
-discuri + placute de frana BREMBO;
-bujii NGK sau Denso, ceva mai bun decat cele de origine in orice caz;
-folii pe geamurile din fata si pe parbriz (in limita legala; pe spate am deja si sunt omologate);
-faruri cu lupa;
-spalatoare parbriz cortina de Logan 2;
-resoftare (la motorul pe benzina nu prea se merita, dar din ce am vazut pe net pretul e de 150 ron deci why not);
-oglinzi ph2;
-sistem de sonorizare mai bun;
-evacuare sport.
2005, Ambition (full option), 86CP, 92 000km (nu stiu cat sunt de reali, masina a fost cumparata cand avea vreo 60 000 si recent la o mica revizie mi s-a spus ca trebuie sa schimb sabotii si cilindrii de frana alaturi de rulmentii pe spate pe care i-am inlocuit deja dar sper sa fi fost vorba doar de un sofer destul de nervos ptr ca sabotii ar trebui sa tina peste 100 mii)
Oricum, doresc sa fac pe viitor urmatoarele upgrade-uri:
-discuri + placute de frana BREMBO;
-bujii NGK sau Denso, ceva mai bun decat cele de origine in orice caz;
-folii pe geamurile din fata si pe parbriz (in limita legala; pe spate am deja si sunt omologate);
-faruri cu lupa;
-spalatoare parbriz cortina de Logan 2;
-resoftare (la motorul pe benzina nu prea se merita, dar din ce am vazut pe net pretul e de 150 ron deci why not);
-oglinzi ph2;
-sistem de sonorizare mai bun;
-evacuare sport.
Comment