If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sincer, nu stiu ce standarde are, acum, dar, judecand dupa numarul "mare" de masini Geely pe care-l vedem pe strazi, oriunde in Europa, este usor de dedus. Mai mult, avand in vedere ca in 2010 au avut cota de piata, in China (la ei acasa), de doar 2.7%, cu o proiectie estimata (si neatinsa) de 5.8% pentru anul 2015, se pot trage concluzii interesante.
Am mai adus o imbunatatire masinii: Am instalat MediaNav Plus, luat de pe net. Partea buna este ca dupa instalare, am adaugat hartile pentru Romania, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Austria si Italia de la IGO, versiunea Q3 2016 (ultima versiune gasita de mine pe net).
Hartile se pot adauga gratis, si pana acum nu am identificat nicio problema in rularea acestora pe navigatia masinii.
Din ce am vazut/testat, interfata originala a MediaNav-ului nu s-a modificat, DOAR ca a aparut optiunea de rulare a fisierelor video, pe MediaNav (este un player dedicat).
Rularea video nu am incercat-o inca, deci nu ma pot pronunta.
Sunt multumit de upgrade (practic posibilitatea actualizarii GRATIS a hartilor), mai ales ca nu m-a costat nimic. Am instalat singur, DAR tin sa multumesc colegilor de pe forum, care la sectiunea dedicata navigatiei, au postat informatii, pasi, tutoriale, feedbackuri etc, si in special userului ctropett, care mi-a trimis in privat link download + tutorial detaliat.
Update la 8000 km!
Pana acum, in 8000 km si fix un an de viata, totul este ok. M-am obisnuti cu masina, si ea cu mine.
Ca si minus, de la ultima recenzie, a inceput sa scartaie scaunul sofer, cand trec peste denivelari mai pronuntate. Dar, cum se apropie prima revizie, o sa rezolv atunci.
Noi imbunatatirii aduse agregatului:
- camera de bord, pentru supraveghere trafic, Mio MiVue C310. Multumit de ea, o achizitie buna, mai ales in jungla din Bucuresti
- bare transversale plafon. Am luat tot sistemul de la Norauto. Brandul lor - Norauto. Cand am desfacut pachetul, am avut placuta si marea surpriza, sa vad ca sistemul este produs de Thule, in Suedia (nu este chinezarie). Am platit 310 lei pe tot sistemul, care include si antifurt.
- suport transport bicicleta, pe bare plafon. tot de la Norauto, tot brandul lor, si, supriza, tot produse de Thule, dar, in Romania . Am luat doua bucati (pentru doua biciclete). 92 lei/bucata
Salut!
Am tot citit pe forum despre situatia asta si rezolvarea aferenta. Saptamana viitoare ma duc la revizie, si vedem atunci care va fi rezolvarea propusa de ei.
Am vrut sa le montez sambata asta, dar in Bucuresti a plouat mai toata ziua, asa ca am amanat pentru weekendul viitor, si tot atunci, revin cu poze.
Totul este sa nu ploua
ba da, e inclinata un pic in fata, dar cred ca asa trebuie as fie. Am urmat indicatiile la litera, talpilea acelea de cauciuc vin la fix pe profilul masinii (urmareste perfect forma plafonului), deci cred ca e ok. Saptamana asta o sa urc si bicicletele, si vad atunci daca e bine sau nu
o sa transport maxim 25 de kg, adica doua biciclete.
Din ce am citit, in principiu, fiecare bara rezista la 75kg, maxim, fara sa se deformeze. Dar eu pun raul inainte, si spun ca ambele, impreuna, tin maxim 75 kg, si tot este bine. Acum ce-o fi, om vedea. Sper sa nu fie probleme.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment