Mrv 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mrv 1.4

Urmăresc de mai bine de 2 ani acest forum, și acum, am zis ca e timpul să vă arăt ce am și eu în curte. Mai jos este un Logan laureate bătrânel din 2005 achizitionat in 2012 , 1.4 , culoarea aia verde cameleon care se schimbă la soare.
    Mașina este stock la motor, fără nici măcar o intervenție. De apoape 10 ani nu a primit decât ulei, filtre și distribuția la termen.
    În rest, are xenon în faruri de când am luat-o, știu că nu e ok și orbește farul ăla simplu așa, dar deocamdată mai merge, folia pusă acum 2 ani, iar ledurile și playerul sunt detalii prea mici.
    Pe viitor sper să îi mai aduc ceva îmbunătățiri, sperând să o aduc la o stare care să-mi permită să mă ajut de ea.
    Aștept păreri despre ce e bine și ce nu la ea.
    Attached Files

XENON JOS !!!

Sent using Tapatalk

Comment

Arata bine,tinand cont anul,cu toate ca nu are km multi. Exact,xenonul jos. In rest,tine-o curata, incearca sa-i pui un ornament la teava de esapament si fara proiectoare. Spor!

Comment

Originally posted by alexsr View Post
        XENON JOS !!!
        Deocamda pe judet nu am probleme cu "organele legii" si il mai țin putin.

Comment

mai tine-l si-ti deschizi si carmangerie, la cata carne o sa-ti ureze colegii de trafic, mai ales aia care-ti vin din fata. dar tie sa-ti fie bine, pe restul da-i in ma-sa pana ti se propteste unul in xenoane si-i spune la "organ" ca l-ai orbit, vine organul si constata si nu te poate ajuta si devii din pagubit vinovat. da-le jos, costa 30 de lei un set de becuri normale.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Arata super bine la varsta ei verzitura !!! Respect !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
            sigpic
            The MVP

Comment

Mulțumesc! Și spor la cât mai multe modificări și km mulți cu a ta.

nu mai folosi "quote" ca sa raspunzi la ultimul post!
              Last edited by Seba; 15 June 2016, 16:15.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google