Salutari, au trecut destui ani de cand urmaresc forumul Dacia Logan si iata ca a venit momentul sa arat si eu loganelul meu ...bineinteles cu accordul si impulsul baietelului meu...mare pasionat si el de masini. Modificarile au fost facute in mare parte datorita forumului ..pe mult stiuta vorba..ochi vad inima cere asa ca m-am apucat de treaba si iata ce a rezultat;
primul lucru deja stiut ..colorarea geamurilor cu folie autorizata.
...o suspensie mult lasata datorita arcurilor H&R..de care am ramas bine impresionat..eu ma asteptam sa fie mult mai dura si seaca la amortizare.
filtru habitaclu care m-a salvat de mult praf in trecerea timpului.deja montatat de vreo 6 ani si schimbat periodic.. claaar.
jante cu latime mai mare pentru o crestere de aderenta si bineinteles si pentru aspectul mai sportiv daca putem spune. cred ca asta dorim mai toti pasionati de tunning.
la suspensia H&R am adaugat si o intarire a amortizoarelor cu 25% la un bun si renumit mester galatean care detine si scule apropriate modificari , mi-am dorit si o scurtare de tija telescopica, dar e greu de gasit un strungar priceput care sa nu strice tija la taiere la refacere filet.
si ceva leduri pe la picioarele tuturor pasagerilor si cateva pe la usi.
o alarma viper ca deja am fost pradat de hoti vreo 2 ori.
ce sa mai zic ...va las sa o descoperiti cu ochi vostri in continuare.
primul lucru deja stiut ..colorarea geamurilor cu folie autorizata.
...o suspensie mult lasata datorita arcurilor H&R..de care am ramas bine impresionat..eu ma asteptam sa fie mult mai dura si seaca la amortizare.
filtru habitaclu care m-a salvat de mult praf in trecerea timpului.deja montatat de vreo 6 ani si schimbat periodic.. claaar.
jante cu latime mai mare pentru o crestere de aderenta si bineinteles si pentru aspectul mai sportiv daca putem spune. cred ca asta dorim mai toti pasionati de tunning.
la suspensia H&R am adaugat si o intarire a amortizoarelor cu 25% la un bun si renumit mester galatean care detine si scule apropriate modificari , mi-am dorit si o scurtare de tija telescopica, dar e greu de gasit un strungar priceput care sa nu strice tija la taiere la refacere filet.
si ceva leduri pe la picioarele tuturor pasagerilor si cateva pe la usi.
o alarma viper ca deja am fost pradat de hoti vreo 2 ori.
ce sa mai zic ...va las sa o descoperiti cu ochi vostri in continuare.
Comment