Sa pot tine minte toate modificarile si pt a indruma spre topic pe cei interesati de aceleași modificari ( pt a nu mai umple alte topicuri cu aceleasi informatii )
Albastrel
Collapse
X
-
Cu toate aceste plastice masina este mult mai stabila, t0rqemada spune ca se castiga si la consum, eu nu am observat fiindca nu ma interesat acest aspect.
-
Pt cotiera nu este mare branza de montat, doar ceva timp si disponibilitate. Nu am poze, dar cand am montat cotiera am pus si incalzirea in scaune (sa nu muncesc de 2 ori). Imi aduc aminte ca este nevoie de o cheie ceva mai ciudata pt suruburile de la suportul cotierei de pe scaun.
Pt incalzire cablajul se gaseste sub scaun.
Comment
-
Becuri led, toate cumparate de pe Aliexpress. Pt proiectoare am luat H11 (noi avem H16, dar merg fara probleme acestea), oglizi, semnal ( aici avem nevoie de rezistente pt a nu da eroare si clipocii, marsarier si frana nu am poze dar la cerere revin (schimbat si cel de la luneta fiindca am folie fara decupaj si nu se vedea bine ziua). Sigur a scazut si consumul ( se activeaza foarte des S&S pt Bucuresti )Attached Files- 1.jpg (240.5 KB, 489 views)
- 4.jpg (28.3 KB, 439 views)
- 7.jpg (522.4 KB, 421 views)
- 8.jpg (239.9 KB, 445 views)
- 2.jpg (278.9 KB, 439 views)
- 3.jpg (167.1 KB, 412 views)
- 5.jpg (153.1 KB, 390 views)
- 6.jpg (139.3 KB, 380 views)
- 9.jpg (153.5 KB, 422 views)
- 10.jpg (310.6 KB, 410 views)
- 11.jpg (61.5 KB, 412 views)
- 12.jpg (282.0 KB, 417 views)
- 14.jpg (39.8 KB, 381 views)
- 15.jpg (84.2 KB, 369 views)
- 13.jpg (87.2 KB, 418 views)
- 16.jpg (299.4 KB, 436 views)
Comment
-
Cheder pt Duster intre portiere, chederul dintre portiere care il avea din fabrica l am mutat pe spate. Restul cheder elor luate de pe aliexpress. Cel care vine jos la portiera este foarte bun, pt usa spate mai trebuie imbunatatit.
Cheder capoata si ceva pasla pt a nu mai avea joc capota.
Comment
-
Materia folosit CTK si STP
Comment
-
CTK 1.8mm si STP de 4mm. Boxe Focal fata - spate cu inele de plastic si adaptoate pt fire. Ceva pasla bagata in tapiteria scaunelor spate pt zbomot, pasla am lipit si pe spatele mochetei din portbagaj ( fara poze )
Comment
-
Jante Altica pt vara ( 6J cu ET40), iarna (15 - 6J ET37), prezoane cu saiba (dezmembrari de la un Sandero de UK) si din cauza ca nu am gasit decat 12 buc am cumparat si antifurt. Vopsit tamburi
Comment
-
Poze cu firele din spate medianav (poate are cineva nevoie fiind echipare prestige), medianav + camera fiindca nu a avut din fabrica, multiplexor si folie pt medianav.
Comment
-
Inel contact (am crezut ca ma ajuta sa vad mai bine treaba cu gaura, dar din cauza la maneta de control medianav este nefolositoare ), protectie cui stalp, unde m am cablat pt camera auto ( un Viofo), tubulatura pasageri si impuls geam pasager fata.
Comment
-
-
Nu pot sa iti spun decat felicitari. Ai facut o gramada de modificari insa de bun gust.
Daca ai fi avut BMW super tipla din anul 1990 gagii de pe acel forum ar fi zis ca daca nu ai pus neoane pe dedesupt ai muncit degeaba.
Becurile din proiectoare le-as schimba si eu.
Insa pretul e prohibitiv...
Gata, nu mai umplu topicul cu informatii inutile.
Comment
Comment