@dl_dr25, in postul #10 ce reprezinta poza cu panoul de sigurante, vad acolo un cablu gros si un dispozitiv infipt in panou, in locul unei sigurante, e modulul cu impuls sau?
Albastrel
Collapse
X
-
Avem alimentarea pt camera, in locasul unde vine siguranta pt portul OBD.20180521_105446.jpeg
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by dl_dr25 View PostCu toate aceste plastice masina este mult mai stabila, t0rqemada spune ca se castiga si la consum, eu nu am observat fiindca nu ma interesat acest aspect.
Pt stabilitate se folosesc in general elemente din metal, nu din plastic. Funny.
In rest. Saraca masina. Ai facut-o mucix.Last edited by Archangel80; 21 May 2018, 11:17.
Comment
-
@Archangel80, pai ca sa scazi consumul nu trebuie sa cresti aerodinamica? Cum scade asa prin magie?
Nu conteaza materialul cat timp e capabil sa impinga fluxurile de aer astfel incat acesta sa nu mai loveasca in elementele masinii. Iar asta se traduce printr-o frecare mai mica (reducere consum) dar si stabilitate (nu mai loveste in elemenete portante rezulta balans redus).
La L1 Ph2 ai o semi-barbita si aparatorile de noroi cu prelungire. Cam atat.
Sent from my Mi A1 using TapatalkI have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Se vorbea de stabilitatea autoturismului, domnilor ingineri. Nu de aerodinamica. Stabilitatea e data de o bara stabilizatoare decenta, arcuri decente, amortizoare decente, si nu in ultimul rand de o punte spate independenta. V-ati ametit in cuvinte. Cam asta se intampla cand "confuzezi" termenii.
Urechile de plastic sub masina, mesele de calcat pe portbagaj, sunt pentru aerodinamica, nicidecum stabilitate. LOL.
Originally posted by dl_dr25 View PostCu toate aceste plastice masina este mult mai stabila, t0rqemada spune ca se castiga si la consum, eu nu am observat fiindca nu ma interesat acest aspect.
Originally posted by Silviu View PostLa L1 Ph2 ai o semi-barbita si aparatorile de noroi cu prelungire. Cam atat.
Sent from my Mi A1 using TapatalkAttached FilesLast edited by Archangel80; 21 May 2018, 13:59.
Comment
-
Felicitari pentru imbunatatirile aduse.
Unele foarte utile si o sursa de inspiratie pentru pasionati.
Asa ca idee ai tinut cont la cat ai investit in masina cam la ce suma ai ajuns pana acum? Banuiesc ca majoritatea modificarilor le-ai facut singur sau ajutat de prieteni ca sa nu mai punem la socoteala si diferite manopere prin service.
Comment
-
Plastice - Barbita, roti, rezervor, punte
Cheder - capota , usi in forma P - D - Z si Duster intre usi, obturatoare praf, protectie cui usa.
Tubulatura pasageri, incalzire scaune, cotiera, medianav , camera, multiplexor, impuls geam pasager.
Becuri led - stop ( intra si luneta), marsarier, semnale fata spate si oglinzi, plafoniera, torpedou, numar.
Insonorizare , STP - CTK, pasla.
Janta Altica pe 16.
Toate astea undeva la 1000- 1200€.
Folia gratis [emoji16][emoji39].
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
Este cumparat de la un coleg de pe anunturi. La revizie nici nu au observat ca am incalzire in scaune.Attached FilesLast edited by 77sky; 24 May 2018, 18:32.
Comment
Comment