Frumoasa nuanta pe fetita! Sa o stapanesti sanatos ;)
"Fetita"L2 Cu EasyR
Collapse
X
-
Originally posted by anditu View PostDe unde ai luat deflectoarele si chederul? Sune-mi, deflectoarele au locul lor unde se potrivesc, sau montajul e o improvizatie?
@Christnacht multumesc frumos!
Comment
-
Chederul de la compartiment motor, trebuie sa fie oarecum "in L" , adica balonul de ermetizare trebuie sa fie deasupra zonei de prindere in muchia libera de tabla nu in continuarea ei. (ma straduiesc sa gasesc poze)
vezi poze tutoriale logan (chiar si L1)
Comment
-
-
Originally posted by Silica View PostChederul de la compartiment motor, trebuie sa fie oarecum "in L" , adica balonul de ermetizare trebuie sa fie deasupra zonei de prindere in muchia libera de tabla nu in continuarea ei. (ma straduiesc sa gasesc poze)
vezi poze tutoriale logan (chiar si L1)
Unde gasesc cheder de acesta?
Comment
-
chedere in Vitan .... nu mai tin minte pretul.
Tot pe acolo, pentru cei care bricoleaza putin, exista un grilaj din aluminiu, cu mai multa indemanare, se poate monta dupa grila inferioara inaintea radiatorului cu apa si a celui cu aer. Poze incerc maine, acum tarziu ...
Montare pe interior pentru ca pe exterior se poate pune pe timpul iernii protectie radiator H...ko
Comment
-
Originally posted by Silica View Post
Comment
-
Dupa 2 luni cu fetita si 9200 de km.
Comment
-
Ce imbunatatiri ii mai aduci?Last edited by micutzu666; 20 July 2018, 05:12.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Astazi am ajuns la 24k cu fetita. Intre timp am efectuat si o revizie la 16875 de km. Drumuri bune sa aveti.Attached Files
Comment
Comment