Dupa ce m-am despartit de mult iubita mea masina care nu m-a dezamagit in toti acei 11 ani cat a fost la mine, acum doua saptamani am trecut la next level
Masina o stiu de la 0 km, la mine a ajuns la 38000 de km in bord.
Nascuta in luna iunie 2015, are motor 1.2 16v model Laureate, GPL din fabrica Landi Lorenzo.
Pana sa mi se predea masina a fost facuta o revizie Ulei LiquiMoly + filtre, discuri ATE + placute TRW. Masina are la activ 3 schimburi de ulei (16000, 33000, 38000 asta pentru ca in ultima parte a facut decat 5000 intr-un an) + 3 schimburi de filtre GPL.
Nu ma intrebati de discuri Daca va zic ca la 20000 a schimbat o data placutele, ma credeti ?
La masina am facut eu urmatoarele :
- Am pus jantele de pe fosta masina cu tot cu senzorii de presiune TPMS
- Am pus folie
- Becuri Philips Extreme Vision H4
- Butuc portbagaj cu maner, ca la Logan 1
- Stropitori parbriz noi, erau infundate
- Am activat din calculator - HSA (asistent in rampa)
- Semnalizare impuls,
- Computer de bord (sincer nu era necesar ca sta pe 0, atat timp cat nu circul pe benzina),
- Iluminare permanentă TdB , foarte util ziua pe soare.
Pe aceasta cale ii multumesc stimabilului @t0rquemada
Plus am facut si o revizie eu la GPL astazi. Fabrica recomanda schimbarea filtrului de stare lichida la 60000, o prostie. Am schimbat filtrul eu acum si arata groaznic. La fel au facut si la 20000 cand a fost facuta revizia, nu l-au schimbat.
Masina o stiu de la 0 km, la mine a ajuns la 38000 de km in bord.
Nascuta in luna iunie 2015, are motor 1.2 16v model Laureate, GPL din fabrica Landi Lorenzo.
Pana sa mi se predea masina a fost facuta o revizie Ulei LiquiMoly + filtre, discuri ATE + placute TRW. Masina are la activ 3 schimburi de ulei (16000, 33000, 38000 asta pentru ca in ultima parte a facut decat 5000 intr-un an) + 3 schimburi de filtre GPL.
Nu ma intrebati de discuri Daca va zic ca la 20000 a schimbat o data placutele, ma credeti ?
La masina am facut eu urmatoarele :
- Am pus jantele de pe fosta masina cu tot cu senzorii de presiune TPMS
- Am pus folie
- Becuri Philips Extreme Vision H4
- Butuc portbagaj cu maner, ca la Logan 1
- Stropitori parbriz noi, erau infundate
- Am activat din calculator - HSA (asistent in rampa)
- Semnalizare impuls,
- Computer de bord (sincer nu era necesar ca sta pe 0, atat timp cat nu circul pe benzina),
- Iluminare permanentă TdB , foarte util ziua pe soare.
Pe aceasta cale ii multumesc stimabilului @t0rquemada
Plus am facut si o revizie eu la GPL astazi. Fabrica recomanda schimbarea filtrului de stare lichida la 60000, o prostie. Am schimbat filtrul eu acum si arata groaznic. La fel au facut si la 20000 cand a fost facuta revizia, nu l-au schimbat.
Comment