If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut, clapetele cat si autocolantul au fost originale. Sunt luate de userul silviu_79, poti lua legatura cu el si iti spune el toate preturile de care ai nevoie.
De azi masina are o noua pasla de capota, originala bineinteles + clipsurile de prindere.
Salut. Merci pt răspunsul de mai sus.
Mi-am luat și eu un butuc portbagaj de logan 1. Dar nu reușesc sa îl demontez pe cel de pe mașina . Ma poți ajuta te rog? Ce ar trebuii sa fac . Sa i trag in exterior sau sa îl răsucesc? Merci
Eu am mai taiat de pe lista mea "must have" o optiune pe care o aveam in cap si anume Navigatie MediaNav Evolution cu GPS + camera marsalier.
Prima data am achizitionat navigatia si ulterior camera.
In ultimele doua poze, am facut o comparatie cu camera marsalier de la un audi a8, de peste 100000 de euro...nici o diferenta. Pot doar sa rad cat de jenant poate sa filmeze camera de pe audi.
Bineinteles astea nu se puteau pune fara ajutorul lui torquemada, profesionist este putin spus.
Ce am mai facut la masina in ultima perioada la masina
—— Rama navigatie imitatie carbon
—— Manere interior usi fata din imitatie de carbon.
—— Aeratoare model nou, se incadreaza foarte bine cu rama de navigatie avand pe mijloc acea banda de gri satinat, se aseamana si cu manerele de deschidere de le-am schimbat acum cateva luni.
Gabi GL, imi este dor pentru ca am investit foarte mult in masina aia si nu mi-am batut joc de ea. Chiar as vrea sa o mai vad cum se prezinta asa de curiozitate.
Nu am postat poza cu manerul pana acum ca nu era pus, am reusit intr-un final sa le pun pe usile fata.
Aproape am terminat pe partea de interior aproape cu tot ce mi-am propus sa fac la masina asta.
Mai am de pus comenzile de la geamurile electrice pe usile fata si cred ca asta ar cam fi tot.
Am stat si m-am gandit ceva timp pana am
facut acest pas dar pana la urma l-am facut.
Am achizitionat un nou set de jante structurale R16
ET37 si 6J, astea fiind din echiparea de fabrica cu care vin masinile + un set de senzori cu valve de origine.
Cele pe care le am le pastrez pentru iarna ori le vand, doritorii sa ma contacteze pe pm.
Am mai adaugat inca ceva :
Un nou set de capace Stepway (Oasis este modelul)
Set de stergatoare de origine Renault
Covoras dedicat pentru portbagaj din cauciuc.
De ce ai stat atat de mult pe ganduri si de ce ai decis sa le iei?
Eu, din contra, le-am luat fara sa stau prea mult pe ganduri pentru ca fac parte din tabara "doua seturi de anvelope".
Am scris mai sus ce am facut cu modificarea dar nu mi-a luat scrisul.
In fine, am pus o a doua plafoniera pentru pasageri in partea din spate cu tablita si cablaj original si am fost placut surprins sa constat
ca am pe toata suprafata a plafonului bitum izolator acustic.
Urmeaza si restul la ce mi-am propus sa fac, adica comenzi la geamuri pe usile din fata si anulat comenzile de pe consola central.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment