Loganu meu! Nu prea am facut multe modificari, dar urmeaza! Tot ce am modificat ii XENON si ceasuri PLASMA!
Mm-06-srg
Collapse
X
-
Bun venit pe forum, vezi ca urmeaza sa ti se zica virgula ca nu ai voie cu xenon in far normal, numai in far cu lupa , cica asa zice legislatia updatata, spor la tunat.Last edited by lau_swat; 26 September 2008, 08:46.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
-
In principiu masinile care au xenon din fabrica au sistem de spalare a farului pt ca daca e murdar imprastie aiurea lumina si ii orbeste pe ceilalti participanti la trafic, mai are un sistem care tine fasciculul de lumina paralel cu drumul, poate ai vazut cum basculeaza farurile de la bmw-uri sau alte masini ce vin cu ele din fabrica, a si mai au si lupa, marea majoritate. Si nu in ultimul rand trebuie omologate la RAR, ca daca nu te paste ridicarea talonului de catre organ.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
Bine ca nu ai voie asa si asa, dar bine ca se vand la orice colt de strada! Sunt si usor de montat un gen de plug&go! Este voie nu este voie, eu sincer sa zic nu am primit inca nici un blitz cum ca ar deranja pe careva! Poate o sa ma lecuiesc dupa ce raman fara talon!Sunt pasnic!!!
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos!
E un Ambiance 1,4 MPI, din cate vad, nu?
Comment
Comment