If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca tie iti place e ok....Cam multe actipilduri(daca ai avea macar jumate din toate alea ar mai fi o treaba...) jantele sunt misto....(nu ai avut grija la detali cand ai vopsit).
Alte planuri noi?In afara de actipilduri....
Frumos.Sa o stapanesti sanatos.Imi place bordul,nu-mi place consola centrala,si nu-mi place prelungirile.In rest e ok .Bv.Ce le-ai facut la gume,ai dat cu carioca d-aia alba speciala pentru cauciucuri?Tine sau in timp se duce?
Mie imi place la nebunie...
arata superb masina
imi place ca din ce in ce mai multi adopta aspectu asta clean adica asa o singura tema cat mai simpla nu foarte incarcata... Ce sa zic foarte frumoasa...
felicitari
si faza cu personalizatu pe haion cu numele tau iar e super...
PS. Sa-ti traiasca pustiul
o antena de rechinas mare neagra si subtila lipseste si e totul ok bv bv bv
Subscriu.
PS: sa inteleg ca masina actioneaza printr-un film destinat adultilor, pe post de platou filmare? LeXXXus...Cat de original
Bafta la "tuningarit".
Parerea mea e ca ai cam prea "incarcat-o", dar daca tie iti place atunci sa ai parte de ea!
PS: eu zic sa mergi cu ea undeva sa-ti faca instalatia audio cum trebuie,adica fire si toate cablaraiurile sa fie profi(din alea de alimentare calumea) si nu fire din alea care se pun pe la boxe cum e acuma la tine, ca doamne fereste sa nu-ti faca vre-o surpriza masina sa te trezesti cu ea ca a luat foc, sau eu mai stiu ce.....
Last edited by wizard24; 30 September 2008, 01:00.
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme . Sa-ti traisca pustiulica .Nu comentez in legatura cu masinuta, ma abtin. Imi tin parererile pentru mine
Last edited by Christnacht; 26 October 2008, 15:31.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment