LEXXXUS Al Meu B-75-ETH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Hai mai ... ce naiba.
    Masina e vis ... pe GPL .... se stie !!!! (far numar .....)
    Strut-bar a obtinut din autocolante, ce sa vad .... eibach si nos ....
    Eleron pt. portanta
    A scris cu bidineaua pe gume.
    La cite autocolante are .... cred ca i-a marit puterea cu 25,68-92,73 CP si a dus cuplul pe la 659,8923 Nm.

Pt. astfel de masini, vitanul e un fel de Mecca.

P.S.
    sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
    :I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:

Comment

Originally posted by dreamster View Post
      Jantele sunt chiar ok,dar fara scrisul pe cauciuc.
      da de ce ? pacat ca nu e rosie...ca semana cu lightning mcqueen
      Attached Files
      Last edited by Cristi_Xp; 4 March 2009, 12:16.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Rusteeeeeze!!!
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by viorelu View Post
          Domnu' LEXXXUS te invitam la stadion in Pitesti sambata sa vedem si noi pe viu vedeta dumitale ca tare sunt curios...ai mai amenintat tu cu prezenta pe la intalniri da vad ca nu te-ai tinut de cuvant...si toata lumea te stie doar de pe forum...

'coane lexus, esti vedeta, tata... Esti taticul lor acolo la Pitesti, te asteapta bajetzii cu bratele deschise.

Ma baieti de la Pitesti, nu-l primiti pe asta in oras la voi, ca-l prinde Stroe si-i ia masina s-o puna in muzeul fabricii.

My God!!!
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Totusi,gusturile nu se discuta.

Comment

Si totusi, da, ai dreptate... Cum exceptiile intaresc regula... Ghici ce? E de discutaaaaat
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Tiganie Made in Romania.Astea sunt gusturile omului,nu discutam.
                KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Hai nu mai fiti rai ca baiatu si-a mai deschis un thread cu "noua lui masina" fara stickere si lexxxus!
                  MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

te rog sa nu te superi ,da a trecut sezonul de sorcova.incearca altceva.nu te supara.dsign a avut mila de tine pot spune.ai stricat masina.parerea mea.iti mai trebuie semnul nike pe luneta.si vezi ca au mai aparut ceva abtipilduri prin targ.lasand gluma deoparte curata masina.ai jante dragutze,prelungiri..da restu....cam lasa de dorit
                    decat sa dai 150 ron pe un kg de litere mai bine faceai o remapare.vad ca toti sunt indulgenti dar credema toti rad.poti sa te superi dar macar eu am curaj sa-ti zic sincer parerea mea.oricum ai cu ce.trebuie sa te chinui putin
                    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Parerea mea e ca ai dat-o in bara rau cu abtipildele... Eleronul nu se incadreaza pe masina... toate literele aplicate, etc. pleoapele acelea sunt comune... majoritatea le avem... dar macar da-le cu vopsea... nu imi place deloc masina ta si cand zici ca ai facut tot cu mana ta fara sa te duci la vreun service nu inteleg la ce anume te referi? sa lipesti alea pe masina consideri ca ai nevoie de vreo pregatire speciala? Eleronul il rezolvi rapid cu 2 gauri. Imi pare rau ca ai stricat masina... consola aia camuflata nu are nici un rost, la fel si mana aceea care iese din masina... am vazut-o pe f multe masini. In final atasez doua poze din care sa te inspiri...
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

Cred ca l-ati convins,nu mai intra.

Comment

Doamneeeeeeeeeeee mare ti-e gradina,cum dracu sa faci asa ceva la o masina,ce specimene traiesc printre noi !!!
                          KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

de prost gust.....totusi sa o stapanesti sanatos...

Comment

fara suparare

Fratie s-o stapanesti sanatos..o sa pun poze si eu cu a mea dar mai am de munca la ea...sincer fara suparare cu lampa din interior ai facut tiganie..si e putin incarcata..:P

Comment

Consider ca n-are rost sa va strofocati sa comentati aici masina , atata timp cat proprietarul nu intra pe forum ...cu lunile !
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google