Ok,glumeam si eu,mi-a fost greu sa ma abtzin cind am vazut ce "probleme"importante au unii si ma gindeam ca pe topicul meu nu va deranja pe nimeni,cine vrae sa citeasca si sa scrie bine cine nu nu dar se pare ca m-am inselat si nu am reusit decit ma mi va pun in cap,nu asta era scopul asa ca ma opresc aici,bafta in continuare si scuze de deranj.
Taxi
Collapse
X
-
Scrie si pe site )Attached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pai orice laborant care face vopsele cred ca ar trebui sa stie sa faca culoarea...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
;)ai dreptate,ma cheama Ghitza,junioru meu e Sebi dar din logan ...Nu am nici un proect doar vreau sa il fac mai comfortabil pt mine si sa il fac sa stea mai bine pe drum atit
Iar despre vopsea....Am lucrat cam 9 ani la reno,acolo am intrebat si "orice laborator"daca ar face vopseaua...Unde ar mai fi culoarea speciala?Sunt si alte culori care nu apat in paletesigpicnu o mai vind...am donato
Comment
-
Da, din septembrie 2006 nu mei exista functia de consum instant. De ce? Pt ca roamnul idiot a facut reclamatie la vocea clientului ca loganul consuma 15%. Asta e, ca natie, suntem prea prosti sa facem diferenta dintre consum instant si consum mediu. Ca acelasi bou n-a vazut si ca la 100km/h ii consuma 6%, a vazut doar ca in accelerare sare consumul de 10. Si dacia a renuntat la aceasta facilitate a cb pt ca "lumea e prosti".Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Am schimbat utilajul,am dat loganu de 1,4 si am luat unul de 1,6....E ceva mai"viu" plus ca motorul asta il stiu si mai am unul in garaj,foarte probabil voi lua admisia si rampa de injectzie de pe cel din garaj(in cazul in care potriveste),e din aluminiu si mi se pare mai sanatoasa,asta de plastic de pe logan parca e de jucariesigpicnu o mai vind...am donato
Comment
Comment