Taxi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In imagine e motorul de la Megane, cu admisia :P

Comment

Unii se prind altzi nu e motorul care l-am avut pe megane iar acum il am pe masa in garaj
      sigpicnu o mai vind...am donato

Comment

Am luat-o razna,nu am habar de mecanica,sunt orb,au umblat altzi la loganu meu si au facut modificari sau loganu de 1.6 nu are retur pe benzina si regulator de presiune?

Comment

azi noapte sa spart o masina la mine la bloc...deci...m-am dus in garaj si am gasit o alarma mai veche: enforcer 630
          ma poate ajuta cineva cu o schema electrica,si eventual o descriere cum vine legata pe logan?
          P.S.am montat-o simplu,plus,minus si atit doar cit sa piuie dar vreau sa o leg cum se leaga cu central,avarii,motor samd,se poate?
          apropo,am pus turbo electric

Comment

ai vazut bine, loganul nu are regulator decat incorporat in pompa submersibila din rezervor. si da, nu are retur, din moment ce regulatorul e in pompa. logic, nu? nu aveai de unde sa stii, stai linistit, nu fac misto. daca vrei manualul de reparatie pt logan benzinar, il gasesti pe forum sau daca nu te descurci, suna-ma dupa ora 19.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

daca vedeti in oras TM24SEB si nu e reno sa nu va mire.......ca e loganu meu....

Comment

citeva intrebari daca ma ajuta cineva:
                -a vopsit careva bordul complet,tine vopseaua pe el?
                -cum se demonteaza ceasurile?
                -cite leduri are inauntru bordul si ce model?

Comment

tine destul de bine vopseaua, numai sa dai cu primer.
                  bordul se da jos desfacand cochilia volanului, 2 suruburi torx sub volan. apoi 2 sau 4 suruburi torx tin instrumentul prins de bord. scoti mufele din placa de baza a bordului, scoti instrumentul , declamezi plexiglasul, desfaci 9 torxuri, extragi acele de pe motorasele pas cu pas, iaca ai bordul desfacut
                  led-uri: in spatele displayului, 6xsmd plcc2; la kilometraj, 3xsmd plcc2; la turometru, 3xsmd plcc2. dimensiunea aproximativa a led-urilor smd plcc2 este 3.5x3x2mm; toate led-urile in discutie au culoarea portocalie.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

multumesc!!!!!
                    azi i-am desteptat creerul cu citiva caluti la gef.....merita fiecare banut...

Comment

Ce frumos arata.

Pe fata ai buza de la jante mai mica ca pe spate nu?

De la ce masina ai luat scaunele si bachetele spate?

Playstation, DVD in masina... ce mai urmeaza? frigider si calculatorul?

Frumos. Parca ai fi fost la pimp my ride.
                      sigpic

Comment

bordura pe fata e de 7 si pe spate de 9
                        scaunele sunt de mazda 323 recaro,la fel si bancheta
                        poti sa rizi de mine dar chear urmeaza frigider si mini laptop

Comment

Bv domnule. Nu vii si prin Bucuresti? Ti-as fi client.
                          La suspensie te-ai gandit?
                          Ce modificari ai facut pt a pune aceste scane/banchete?
                          Last edited by Cezar; 9 May 2009, 17:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Primu taxiu logan care ami place de prin Timisoara. Cum ai de gand sa prinzi mini laptopul?

Comment

am modificat suporti de prindere la podea,i-am adus la acelasi nivel si pe urma e simplu
                              leptopul......sa il iao ca de fixat...asta e ultima problema
                              suspensie NU MAI VREAU,mi-am rupt destul rinichi in reno,tre sa vad un logan cu arcurile taiate sa-mi fac o idee,l-as lasa putin mai jos doar daca ramine lafel de moale suspensia...om vedea

--------------------------------------------------------------------------------

inbunatatziri:
                              bara fatza MCV
                              bara spate facelift
                              jante borbete 205/50/16/7 fatza, 225/45/16/9 spate
                              filtru aer carbon
                              soft jef
                              consola P S 2
                              220v
                              DVD plafon
                              unitate kenwood
                              scaune tip recaro(mazda 323)
                              Last edited by sebi_rr; 9 May 2009, 21:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google