In imagine e motorul de la Megane, cu admisia :P
Taxi
Collapse
X
-
azi noapte sa spart o masina la mine la bloc...deci...m-am dus in garaj si am gasit o alarma mai veche: enforcer 630
ma poate ajuta cineva cu o schema electrica,si eventual o descriere cum vine legata pe logan?
P.S.am montat-o simplu,plus,minus si atit doar cit sa piuie dar vreau sa o leg cum se leaga cu central,avarii,motor samd,se poate?
apropo,am pus turbo electricsigpicnu o mai vind...am donato
Comment
-
ai vazut bine, loganul nu are regulator decat incorporat in pompa submersibila din rezervor. si da, nu are retur, din moment ce regulatorul e in pompa. logic, nu? nu aveai de unde sa stii, stai linistit, nu fac misto. daca vrei manualul de reparatie pt logan benzinar, il gasesti pe forum sau daca nu te descurci, suna-ma dupa ora 19.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
tine destul de bine vopseaua, numai sa dai cu primer.
bordul se da jos desfacand cochilia volanului, 2 suruburi torx sub volan. apoi 2 sau 4 suruburi torx tin instrumentul prins de bord. scoti mufele din placa de baza a bordului, scoti instrumentul , declamezi plexiglasul, desfaci 9 torxuri, extragi acele de pe motorasele pas cu pas, iaca ai bordul desfacut
led-uri: in spatele displayului, 6xsmd plcc2; la kilometraj, 3xsmd plcc2; la turometru, 3xsmd plcc2. dimensiunea aproximativa a led-urilor smd plcc2 este 3.5x3x2mm; toate led-urile in discutie au culoarea portocalie.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
tm24seb
se apropie cu pasi mari catre forma finala si parca incepe sa semene a masinaAttached Files- Imagine749.jpg (415.8 KB, 154 views)
- Imagine750.jpg (366.8 KB, 155 views)
- Imagine751.jpg (372.3 KB, 149 views)
- Imagine752.jpg (392.7 KB, 147 views)
- Imagine753.jpg (360.3 KB, 139 views)
- Imagine754.jpg (367.6 KB, 97 views)
- Imagine755.jpg (342.2 KB, 85 views)
- Imagine756.jpg (359.7 KB, 102 views)
- Imagine757.jpg (399.4 KB, 99 views)
sigpicnu o mai vind...am donato
Comment
-
-
am modificat suporti de prindere la podea,i-am adus la acelasi nivel si pe urma e simplu
leptopul......sa il iao ca de fixat...asta e ultima problema
suspensie NU MAI VREAU,mi-am rupt destul rinichi in reno,tre sa vad un logan cu arcurile taiate sa-mi fac o idee,l-as lasa putin mai jos doar daca ramine lafel de moale suspensia...om vedea
--------------------------------------------------------------------------------
inbunatatziri:
bara fatza MCV
bara spate facelift
jante borbete 205/50/16/7 fatza, 225/45/16/9 spate
filtru aer carbon
soft jef
consola P S 2
220v
DVD plafon
unitate kenwood
scaune tip recaro(mazda 323)
__________________sigpicnu o mai vind...am donato