If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Recomandarile mele : da cromu jos de pe bara fata , nu arata asa bine ... mai frumos cred ca ar arata ca in loc de zona aia cromata de la bara fata sa incerci sa vopsesti negru ... sa invelesti in auto-colant/ sa vopsesti si "rama" la grila din fata aia neagra ...
superb taxiul tau chiar interesant arata belea ,cu arcurile lasale asa nu le taia,lea taiat cineva si troncane rau la viraje...bafta in continuare.si sa ai foarte multi clienti sa faci bani sa scoti ce ai bagat nu?
am modificat suporti de prindere la podea,i-am adus la acelasi nivel si pe urma e simplu
leptopul......sa il iao ca de fixat...asta e ultima problema
suspensie NU MAI VREAU,mi-am rupt destul rinichi in reno,tre sa vad un logan cu arcurile taiate sa-mi fac o idee,l-as lasa putin mai jos doar daca ramine lafel de moale suspensia...om vedea
inbunatatziri:
bara fatza MCV
bara spate facelift
jante borbete 205/50/16/7 fatza, 225/45/16/9 spate
filtru aer carbon
soft jef
consola P S 2
220v
DVD plafon
unitate kenwood
scaune tip recaro(mazda 323)
azi cred ca m-am sucit,am tot vazut loganuri sport dar a vazut cineva un logan care sa aduca cu un mini SUV?mie personal la cit e de patratos cred ca nu ar arata prea rau
am o problema,la frinare mai violenta am senzatia ca nu se opreste,parca devine pedala elastica,e vre-o problema sau e normal?
si mai am o intrebare,si-a pus careva discuri ventilate?
Last edited by sebi_rr; 12 May 2009, 11:42.
Reason: Automerged Doublepost
e cel mai frum taxi pe care l-am vazut in viata mea ,de drag m-as plimba cu tine .....stii ce era si mai frumos sa fi fost din Alba-iulia ca era obligatoriu alb si atunci nu avea cusur ,si asa imi place 10X
azi cred ca m-am sucit,am tot vazut loganuri sport dar a vazut cineva un logan care sa aduca cu un mini SUV?mie personal la cit e de patratos cred ca nu ar arata prea rau
am o problema,la frinare mai violenta am senzatia ca nu se opreste,parca devine pedala elastica,e vre-o problema sau e normal?
si mai am o intrebare,si-a pus careva discuri ventilate?
Daca pedala devine elastica poate fi cauza a unor franari succesive cu aparatia fenomenului de fadding. Daca nu s-a intamplat asta, atunci uita-te si la nivelul de lichid. Daca totul e ok, urmeaza sa verifici placutele.
Da, multi si-au pus discuri ventilate. Iti trebuiesc etrierii inclusiv. Merg cei de DCI.
Mai poti opta pt etrieri si placute de van, sunt mai mari. Deci, o franare mai eficienta.
Uita-te pe topicul lui BIBI, dsign. Te poti inspira de acolo, in ceea ce priveste sistemul de franare.
Sanatate.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment